5. plass i Premier League: Arsenal

Arsenal ble nummer 4 i fjor også. Arsenal har vært nummer 3 og 4 de siste årene i Premier League og har vært litt for langt bak for å bli nummer 2 og vinne Premier League. Det er 10 år siden Arsenal vant Premier League å det blir tøft å vinne i årets sesong også. Men Arsenal tok et trofe i fjor med å vinne FA Cupen, og det var 9 år siden sist Arsenal vant et trofe så det smakte nok godt for Arsenal og Arsene Wenger. Arsene Wenger har skrevet under en ny kontrakt med Arsenal. Arsene Wenger har vært den manageren som har vært sittende lengst i Premier League. Arsenal kommer til å ha en solid sesong dette året også.

Wojchiech Szcz?sny blir førstekeeper dette året også for Arsenal, han gjorde en solid sesong i fjor for Arsenal. Arsenal hadde noen kamper i fjor de hadde full kollaps, men hvis du tar bort de kampene der de ikke kollapset med å slippe inn mye mål, så slapp de ikke inn mye mål på de andre kampene. Men Arsenal kommer nok til å hente en keeper som kanskje kan ta opp kampen mot Wojchiech Szcz?sny i målet for Arsenal. Lukasz Fabianski ble solgt til Swansea, derfor har Arsenal brukt dette overgangsvinduet for å finne en keeper. David Ospina er keeperen som skal ta polakken keeperplassen denne sesongen, han hadde et solid VM for Columbia som gikk ut av VM i Kvartfinalen.

Forsvaret til Arsenal har tapt seg litt etter at Bacary Sagna er klar for Manchester City, men det er mye fremdeles et sterkt lag de har i forsvaret sitt Arsenal. Per Mertesacker og Laurent Koscielny var to midtstoppere som var utrolig viktig for Arsenal i fjor. Thomas Vermaelen som måtte sitte mye på benken i fjor for Arsenal og som var kaptein, er nå solgt til Barcelona. Nacho Monreal og Kieran Gibbs får kjempe om venstrebackplassen, og det blir nok Kieran Gibbs som får ha venstrebackplassen. Han hadde en solid sesong i fjor og kommer til å få spille venstreback i år også. Arsenal har også hentet inn spiller fra Southampton denne sesongen. Calum Chambers har signert for Arsenal og skal koste Arsenal rundt 170-180 millioner kroner. De har også hentet en kvalitetsspillere i Mathieu Debuchy som spilte bra for Frankrike under VM, og er en spiller som Arsenal får godt bruk for denne sesongen, siden Sagna gikk til Manchester City.

Sentralt på midtbanen har Arsenal solide spillere. Jack Wilshere er en viktig mann for Arsenal får håpe han holder seg skadefri i en lang periode og da kan det bidra mye for Arsenal denne sesongen. Mathieu Flamini var solid i fjor for Arsenal og virker som han er tilbake i ganske god form som han var i Arsenal før han ble solgt. Mikel Arteta har nok en av sine siste sesonger i Arsenal. Arsenal har nok lyst til å hente inn en verdensklasse spiller sentralt på midten for å vise at vi er fremdeles med i kampen om Premier Leaguegullet. Offensive midtbanespillerne til Arsenal er ganske mange. Santi Cazorla hadde ikke en imponerende sesong i fjor da han scoret bare 4 seriemål, men han var mye skadet i fjor. Lukas Podolski hadde også mye skader i fjor men han klarte å notere seg for 8 seriemål i fjor han også. Aaron Ramsey var den beste spilleren i fjor for Arsenal, han spilte solid å noterte seg for mange scoringer og målgivende pasninger i fjorårssesongen. Aaron Ramsey scoret 10 seriemål i fjor for Arsenal. Theo Walcott fikk ikke mange kamper i fjor skadet i starten på sesongen og ble skadet midt i sesongen. Theo Walcott noterte seg for 5 seriemål for Arsenal i fjor, og fikk ikke mange kamper i fjor for Arsenal siden han var skadet i store perioder. Mesut Özil var en kjempesignering foran fjorårets sesong for Arsenal. Men han hadde ikke en kjempesesong i Arsenaldrakten akkurat. Men kan kommer til å få en solid sesong i år for Arsenal.

Spissplassen i Arsenal kan fort gå til Oliver Giroud som scoret 16 seriemål i fjor for Arsenal, men som spilte et dårlig VM for Frankrike. Alexis Sanchez er hentet til Arsenal og kan brukes som spiss for Arsenal. Alexis Sanchez scoret mange mål for Barcelona i fjor. Alexis Sanchez stoppet på 19 seriemål i fjor for når han spilte på Barcelona og kan fort bli en spiss for Arsenal i årets sesong.

Vårt tips for denne sesongen er at Arsenal blir nummer 5 i årets Premier Leaguesesong. Arsenal kommer til å ende opp med rundt samme poengsum som i fjor, men kommer en plass lengre ned denne sesongen, enn de gjorde i fjor. Alexis Sanchez er han som kommer til å få gjennombruddet sitt denne sesongen i Arsenal, han kommer til å bli en hit i Arsenal.

Spillere inn: Alexis Sanchez, Mathieu Debuchy, David Ospina, Calum Chambers
Spillere ut: Chuks Anene, Bacary Sagna, Zak Ansah, Lukasz Fabianski, Thomas Eisfeld, Carl Jenkinson (lån), Thomas Vermaelen

 

Share