5. Frankfurt

Frankfurt endte som nummer 6 i fjorårssesongen. Freiburg kom rett foran Frankfurt med målforskjell. Armin Veh er manager for Frankfurt. Han har vært manager for Frankfurt i 2 år. Han har en ca. 50 % med seire for Frankfurt å har gjort en god innsats for laget han trener. Frankfurt har samtidig vært ganske aktive på overgangsmarkedet, noe som kan være en fordel for dette Frankfurtlaget.

Kevin Trapp var førstekeeper i fjor, og blir nok det i år også. Fikk spille 26 seriekamper for Frankfurt i fjor. Oka Nikolov spilte 8 seriekamper i fjor å har samtidig dratt fra Frankfurt til Philadelphia. Oka Nikolov er samtidig 38 år gammel så han er på slutten av sin karriere. Aykut Øzer fikk bare en kamp i fjor for Frankfurt å kommer nok til å bli tredjekeeper i årets sesong også siden Frankfurt har handlet inn Felix Wiedwald. Kan bli spennende hvem som har keeperplassen for neste sesong.

Forsvare til Frankfurt med Marco Russ kan blir utrolig bra. Vadim Demidov fikk vel bare spille 4 seriekamper for Frankfurt, men spilte ikke særlig bra for klubben og ble frigitt etter sesongslutten i år. Var også på utlån til Celta Vigo der han fikk spille litt flere kamper. Stephan Schröck er nysignering for Frankfurt i forsvar, noe som kan være en utrolig god signering for Frankfurt.

Midtbanen er den mest sentrale på dette laget. Det er helt soleklart også. Alexander Meier ble toppscorer i fjorårssesongen for Frankfurt. Han scoret hele 16 mål fra sin midtbaneposisjon. En utrolig viktig fotballspiller for dette fotballaget. Stefan Aigner spiller også midtbanespiller for Frankfurt å han noterte seg for 9 seriemål i fjorårssesongen. Samtidig har de signert spillere som Jan Rosenthal og Johannes Flum på midtbanen slik de har mer bredde i stallen i Frankfurt.

Spisser i Frankfurt det har de faktisk slitt ganske så mye med. Srdjan Lakic ble toppscorer for angrepsspillerne i fjor med bare 4 scoringer, samtidig er han på utlån fra Wolfsburg. Rob Friend er sendt på utlån til 1860 München, mens Oliver Occean er sendt på utlån til Kaiserslautern. Erwin Hoffer går til Napoli. Karim Matmour drar til Kaiserslautern. Joselu kommer fra Hoffenheim på utlån. I fjor scoret Joselu 5 mål for Hoffenheim, men får håpe for Frankfurt sin del at han scorer flere mål i år.

Spillere inn: Joselu (lån) Stephan Schröck, Felix Wiedwald, Carlos Zambrano, Jan Rosenthal, Johannes Flum, Srdjan Lakic (lån)

Spillere ut: Oka Nikolov, Vadim Demidov, Martin Amedick, Julian Dudda, Oliver Occean (lån), Erwin Hoffer, Dorge Kouemaha, Karim Matmour, Rob Friend (lån)

Frankfurt

Share