4. Tottenham

Tottenham endte som nummer 5 i fjorårssesongen. Bare 1 poeng bak Arsenal som fikk den siste Champions Leagueplassen. Andre året på rad at Tottenham ikke har nådd Champions League med et poeng. Andre Villas-Boas vil nok at Champions League skal komme til White Hart Lane denne sesongen, og det er nok utrolig viktig siden Tottenham har vært utenfor topp 4 i to år nå. Med Champions Leaguespill er det lettere å holde en Gareth Bale i Tottenhamlaget.

Keeperplassen til Tottenham. Er det ganske gode keepere. Hugo Lloris blir nok førstekeeper for Tottenham i år også som han var for det meste i fjor. Han er bare 25-26 år gammel og er Frankrikeslandslagskeeper. Han er en utrolig god og solid keeper for dette Tottenhamlaget. Brad Friedel blir nok andrekeeper for dette Tottenhamlaget, han er over 40 år gammel, men han er fremdeles en veldig god keeper for Tottenham. Gomes kommer tilbake fra lån som han var i fjor hos Hoffenheim, enten så blir han solgt, eller så blir han vel tredjekeeper for dette Tottenhamlaget.

Forsvaret til Tottenham blir interessant i år. Jan Vertonghen er usikker til seriestarten etter en skade i Pre-Season. Han er en av de viktigste spillerne baki forsvaret til Tottenham. Michael Dawson var linket mye på vei bort i fjor, men fikk bli. Nå er han kaptein for dette Tottenhamlaget. Kyle Walker blir nok en utrolig viktig spiller også, er en utrolig god høyreback som kan bidra både offensivt og mye defensivt. Danny Rose er tilbake fra låneoppholdet sitt i Sunderland. Kanskje han kan ta venstrebackplassen til Benoit Assou-Ekotto. Steven Caulker har dratt fra Tottenham og er nå klar for Cardiff.

Midtbanen har Tottenham forsterket enda mer Paulinho er hentet inn for Tottenham. Tottenham betalte rundt 150 millioner kroner for spilleren. Samtidig er det mye snakk om at Gareth Bale skal skrive under en langtidskontrakt med Tottenham. Gareth Bale var nok den viktigste spilleren i fjor for Tottenham scoret hele 21 seriemål for Tottenham, noe som er utrolig imponerende fra sin kantposisjon. Clint Dempsey er solgt til Major League Soccer og Lewis Holtby  må nok prestere enda bedre i årets sesong, for at Tottenham skal ende opp med noe stort.

Spissplass mangler Tottenham den skikkelig gode spilleren. Jermain Defoe med 11 seriemål i fjor og Emmanuel Adebayor med 5 seriemål i fjor er alt for lite til å være spiss. Roberto Soldado er en ettertraktet spiss nå for tiden og tror nok fort at Tottenham vil signere han slik at de har en spiss som fort kan ligge på 20-25 seriemål hvert år. Nå er Roberto Soldado kjøpt til klubben, og nå kan det bli spennende å følge dette sterke offensive Tottenhamlaget.

Spillere inn: Paulinho, Nacer Chadli, Roberto Soldado

Spillere ut: William Galles, John Bostock, David Bentley, Jake Nicholson, Jack Barthram, Steven Caulker, Clint Dempsey

Tottenham

Share