4. plass i Serie A: AC Milan

AC Milan endte som nummer 3 i fjor i Serie A. AC Milan er en god klubb med en stor og god historie, men de har ikke signert noe stort denne sommeren. Cristian Zapata er vel den beste signeringen for AC Milan så langt, denne sesongen. Massimiliano Allegri er manager for AC Milan og det har han vært nå i 3 år. AC Milan har nok en jobb å gjøre i år, å komme langt i Champions League hadde vært gøy for dette AC Milanlaget.

Keeperplassen til AC Milan tilhører sikkert Christian Abbiati. Han er samtidig visekaptein for dette AC Milanlaget. Marco Amelia og Gabriel er to viktige spillere for dette laget, men de blir nok andrekeeper og tredjekeeper for dette AC Milanlaget. Christian Abbiati er en viktig del av dette laget. Han har vært mange år i AC Milan. Han har vært i AC Milan siden 1998, men har vært utlånt til andre klubber også.

Philippe Mexes er nok en av de viktigste spillerne baki forsvaret til AC Milan, han er en utrolig god midtstopper, og han har en del landskamper for Frankrike. Ignazio Abate har vært en del år i AC Milan. Han har vært i AC Milan i 10 år, men har vært på utlån i 5 år. Cristian Zapata kan fort bli en god spiller for dette AC Milanlaget. Han er en utrolig god midtstopper og en god høyreback som kommer til å imponere i AC Milandrakten.

Riccardo Montolivo blir en viktig spiller i år. Han er kaptein for AC Milan. Riccardo Montolivo scoret 4 seriemål i fjor for AC Milan, og må nok score flere mål om han skal hjelpe AC Milan oppover på tabellen. Mathieu Flameni scoret 4 seriemål i fjor for AC Milan. Han har spilt i Arsenal, og Arsenal savner nok en så god spiller som Mathieu Flameni. Kevin Prince-Boateng scoret 2 seriemål i fjor for AC Milan og bør nok score flere om de skal hamle opp med lag som Fiorentina, Napoli og Juventus.

AC Milan sitt sterkeste punkt må nok være spissplassen. Stephan El Shaarawy scoret 16 seriemål i fjor. Får satse på at han kommer et lite stykke oppover i år også. Satse på at han kommer opp mot 20 seriemål. Giampaolo Pazzini scoret 15 seriemål i fjor, men han også kan score flere mål enn det han gjorde da. Mario Balotelli scoret 12 seriemål for AC Milan på 13 seriekamper, noe som er utrolig bra. Hvis Mario Balotelli har en kjempegod sesong kan nok han fort komme seg opp mot 25 seriemål for AC Milan denne sesongen, det kan blir utrolig interessant å følge med hvor mange mål han scorer denne sesongen.

Spillere inn: Saponara, Zapata, Vergara, Poli

Spillere ut: Comi, Ghiringhelli, Ambrosini, Bojan, Yepes, Taiwo, Ferretti, Salomon, Albertazzi, De Feo, Didac Vila, Oduamadi, Strasser

AC Milan

Share