4. Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen endte som nummer 3 i fjorårssesongen i Bundesligaen. Skal kanskje få det litt tøffere i år med å beholde den tredjeplassen fra i fjor, siden Schalke 04 har vært ganske aktiv på overgangsmarkedet. Sami Hyypiä er manager for Bayer Leverkusen fra denne sesongen også. Han tok over 1. April 2012. Sami Hyypiä hadde en stor karriere som fotballspiller, og har gjort det ganske imponerende som manager for Bayer Leverkusen den siste tiden.

Bernd Leno er førstekeeper for Bayer Leverkusenlaget. Bernd Leno er bare 20 år gammel å spilte 32 seriekamper i fjor for Bayer Leverkusen. Michael Rensinger spilte 2 seriekamper i fjor for Bayer Leverkusen, men er ikke i klubben mer nå. Men Andres Palop er ny keeper for Bayer Leverkusen. Samtidig har de noen ekstra keepere i bakhånd om de to viktigste skal bli skadet.

Forsvaret til Bayer Leverkusen er også litt svekket. De har mistet Daniel Schwaab som har dratt til Bayer Leverkusen, mens de har også mistet spillere som Manuel Friedrich som er frigitt fra Bayer Leverkusen. Daniel Carvajal som er klar for Real Madrid. Michal Kadlec som er klar for Fenerbache. Emir Spahic og Giulio Donati som er hentet inn bak i forsvaret til Bayer Leverkusen. Gonzalo Castro er vel en av de viktigste spillerne for Bayer Leverkusen. Scoret 6 seriemål i fjor for Bayer Leverkusen.

Midtbanen også til Bayer Leverkusen er litt svekket kan vi vel si. Andre Schürrle har dratt fra Bayer Leverkusen til Chelsea. I fjor scoret Andre Schürrle 11 seriemål for Bayer Leverkusen. De har fremdeles spillere som Simon Rolfes og Lars Bender, men å miste en så god spiller som Andre Schürrle er utrolig trist for et Bayer Leverkusenlag. Renato Augusto får vi satse på har en god sesong i forskjell til i fjor. Sidney Sam er nok en utrolig viktig kantspiller for Bayer Leverkusen denne sesongen. Sidney Sam scoret i fjor 6 seriemål for Bayer Leverkusen.

Spissplassen er vel Stefan Kiessling sin som ble toppscorer i fjorårssesongen i Bundesliga med 25 seriemål for Bayer Leverkusen. Son Heung-Min er hentet inn fra Hamburg til Bayer Leverkusen, noe som må være en kjempegod signering for Bayer Leverkusen. Son Heung-Min scoret 12 seriemål i fjor for Hamburg og kan nok hjelpe Bayer Leverkusen offensivt.

Spillere inn: Son Heung-Min, Andres Palop, Giulio Donati, Roberto Hilbert, Emir Spahic

Spillere ut: Daniel Schwaab, Manuel Friedrich, Daniel Carvajal, Michal Kadlec, Andre Schürrle, Julian Riedel, Samed Yesil

Bayer Leverkusen

Share