3. Schalke 04

Schalke 04 endte som nummer 4 i fjorårssesongen, å får spille kvalifisering til Champions League også neste sesong. Jens Keller er manager for Schalke 04. Jens Keller ble manager for Schalke 04 i desember i år. Han gjorde en ganske grei jobb å førte Schalke 04 til å bli nummer 4 i Bundesligaen, noe som gjør at Schalke 04 før prøve å kvalifisere seg til Champions League. Jens Keller har 45 % med seire for Schalke 04 på sine første 20 kamper.

Timo Hildebrand var for det meste førstekeeper for Schalke 04 i Bundesligaen i fjor. Han stod 21 seriekamper for Schalke 04 i fjor, mens Lars Unnerstall fikk stå 13 seriekamper i fjor for Schalke 04. Ralf Fährmann var den eneste keeperen i Schalke 04 som ikke fikk spille noen seriekamper i fjor. Kan fort se ut som kan blir tredjekeeper dette året også. Lars Unnerstall er andrekeeper og den yngste keeperen i Schalke 04.

Schalke 04 har mistet litt i den bakerste rekken sin også. En spiller som Christoph Metzelder har de mistet, men de har fornyet litt i den bakre firer for Schalke 04. Felipe Santana er klar for Schalke 04, noe som kan være et kjempekjøp for Schalke 04 sin del. Samtidig har de hentet inn spillere som Tim Hoogland og Sead Kolasinac. Michael Bastos var en sentral spiller for Schalke 04 i noen perioder i fjor å noterte seg for hele 4 seriemål. Men han er ikke mer her i klubben, siden han var på lån i fjor fra Lyon.

Midtbanen til Schalke 04 har mistet Christoph Moritz til Mainz. Ibrahim Affelay er tilbake i Barcelona. Lewis Holtby mistet Schalke 04 i januar. Men de har fornyet litt på midtbanen sin også Schalke 04. Leon Goretzka og Christian Clemens er to spillere som skulle fylle tomrommet til de har mistet. Mens Jefferson Farfan blir vel brukt som kantspiller. I fjor scoret Farfan 6 seriemål for Schalke 04, og han score flere.

Spissplassen blir det ganske spennende å følge Schalke 04. Klass-Jan Huntelaar som har vært fantastisk i mange år, men som var mye skadet i fjor, men klarte fremdeles å score 10 seriemål for Schalke 04. Julian Draxler kom seg også på 10 seriemål for sesongen, mens de har hentet inn en spiss med navn Adam Szalai som scoret hele 13 seriemål i fjor for Mainz. Ciprian Marica er frigitt fra Schalke 04.

Spillere inn: Felipe Santana, Christian Clemens, Sead Kolasinac, Leon Goretzka, Adam Szalai, Tim Hoogland

Spillere ut: Ciprian Marica, Christoph Moritz, Ibrahim Affelay, Christoph Metzelder

Schalke 04

Share