3. Atletico Madrid

Atletico Madrid endte i fjor som nummer 3 på tabellen, og det var en spiller som var utrolig viktig for Atletico Madrid i fjor som er solgt nå. Radamel Falcao scoret 28 seriemål i fjor for Atletico Madrid men nå har han dratt til Monaco og er klar for nye utfordringer i Ligue 1. Diego Simeone har vært manager i Atletico Madrid siden desember 2011. Diego Simeone førte Atletico Madrid til seier i Copa del Rey den 17. Mai.

Keeperplassen til Atletico Madrid går nok til Thibaut Courtois som er på utlån fra Chelsea til Atletico Madrid. Han var utlånt hit i fjor også, han er en kjempegod keeper som virkelig kan bli førstekeeper i Chelsea om noen år. Han er en fantastisk keeper, samtidig er han ikke gamle gutten enda. Han er en ung og lovende keeper, og Chelsea sender han nok på utlån for å få spille skikkelige gode kamper på bra nivå, siden Petr Cech passer målet foreløpig i Chelsea.

Forsvaret til Atletico Madrid er ganske så solid. Diego Godin har spilt 113 kamper for Atletico Madrid siden han kom til klubben i 2010. Han er en utrolig god spiller for dette Atletico Madridlaget. Filipe Luis kom også til Atletico Madrid i 2010. Han har fått litt mindre kamper for Atletico Madrid men han har 95 kamper og 2 mål for Atletico. Filipe Luiz scoret 1 seriemål i fjor for Atletico Madrid. Atletico Madrid har ganske bred stall baki forsvaret, og de kommer nok til å slippe inn ganske så lite mål i denne sesongen også, som de gjorde i fjor.

Midtbanen til Atletico Madrid er veldig interessant å følge. Gabi er kaptein på Atletico Madrid og spiller på midtbanen. Visekapteinen Tiago scoret 2 seriemål i fjor fra sin midtbaneposisjon, han vil nok også være en viktig spiller denne sesongen. Raul Garcia er tredjekaptein på dette Atletico Madridlaget. Han stod for 5 seriemål i fjor for Atletico Madrid og er nok en viktig spiller for dette laget han også. Arda Turan blir nok også en spennende spiller å følge denne sesongen for Atletico Madrid.

Spissplassen til Atletico Madrid i år kan blir litt spennende. Radamel Falcao som scoret 28 seriemål i fjor for Atletico Madrid er solgt til Monaco. Men de har fått inn David Villa som noterte seg for 10 seriemål i fjor for Barcelona. Han kan være spennende å følge i Atletico Madridtrøya. Diego Costa skal være aktuell for Liverpool, men hvis Atletico Madrid klarer å beholde han sitter de med en utrolig god spiller ved siden av David Villa.

Spillere inn: Raul(lån) Demichelis, David Villa, Hector Hernadez, Jorge Herrez, Gimenez
Spillere ut: Cesar Ortiz, Silvio(lån) Sergio Asenjo (lån) Radamel Falcao, Pizzi

Atletico Madrid

Share