20. Plass i Premier League 2015/16: Sunderland

Sunderland hadde ikke noen god sesong i fjor. Sunderland har slitt skikkelig de siste sesongene. Sunderland har berget seg sesong på sesong helt på tampen av sesongen. I fjor var det nok et bevis på at det skjedde. Sunderland under Gus Poyet var fryktelig til tider og det hadde ingen god sluttperiode med han, da fansen hadde lyst å gå ned på trenerbenken for å gi han juling. Dick Advocaat tok over som manager for Sunderland for å berge de i slutten på sesongen, noe som Dick Advocaat også klarte. Advocaat skulle bare være der ut sesongen, men så ombestemte han seg og sa at jeg vil være her i et år til. Sunderland har dermed ansatt Dick Advocaat i Sunderland, og det kan bli interessant å se hva han får ut av Sunderland som lag.

costel pantilimonSunderland har en keeper som Costel Pantilimon i mål som blir førstekeeper denne sesongen som han var i fjor for Sunderland. Pantilimon spilte 28 seriekamper i fjor for Sunderland og er en keeper med stor rekkevidde. Vito Mannone har vært en god keeper i mange sesongen, måtte slite på reservebenken i Arsenal. Hadde en god sesong i 2013/14 da han gjorde sakene sine godt. Vito Mannone fikk 10 seriekamper for Sunderland i fjor.

Sunderland har forsterket seg i forsvar foran årets sesong. Sunderland har slitt med å holde nullen og det var mange kamper i fjor at de slapp inn mange mål. De hadde en kamp mot Southampton der de tapte hele 8-0. Younes Kaboul har signert for Sunderland, han kommer fra Tottenham, der han har vært i mange sesonger. De har også hentet en spiller som Sebastian Coates fra Liverpool. John O´Shea spilte de fleste kampene i fjor for Sunderland 37 i tallet. Patrick van Aanholt er en spiller som ikke er alt for gammel enda og har mange gode år foran seg i Sunderland. I fjor fikk han spille 28 seriekamper og var en god spiller for Sunderland. Wes Brown har pådratt seg rødt kort de siste sesongene, men han fikk 25 seriekamper for Sunderland i fjor.

lee cattermoleMidtbanen består av spillere som er harde i taklingene og som pådrar seg mye gule kort i løpet av en sesong. Vi kan begynne med sjefen selv på gule kort. Lee Cattermole spilte 28 seriekamper i fjor, han scoret et mål for Sunderland. Men han pådro seg så mye som 14 gule kort i løpet av sesongen. Jack Rodwell fikk endelig spille litt etter en tøff tid i Manchester City hvor det ikke ble noen kamper. Jack Rodwell spilte 23 seriekamper, der scoret han også tre mål. Liam Bridcutt spilte bare 18 seriekamper i fjor for Sunderland, men han klarte på den tiden å pådra seg seks gule kort. Sebastian Larsson spilte flest kamper på midtbanen til Sunderland i fjor. Larsson spilte totalt 36 seriekamper for Sunderland. Larsson noterte seg for tre scoringer og tre målgivendepasninger. Larsson klarte også å pådra seg ti gule kort i løpet av sesongen. De har hentet inn en ny kantspiller til klubben med Jeremain Lens.

På angrepsplass har de litt å velge i. Connor Wickham som hadde en flott avslutning på 2013/14 sesongen. Hadde ikke den samme 2014/15 sesongen. Connor Wickham spilte de fleste kampene i Premier League, men det ble ikke mer enn fem scoringer på 36 seriekamper. Connor Wickham er nå solgt fra Sunderland og skal prøve seg i Crystal Palace denne sesongen. Wickham har skrevet under en kontrakt som går ut i 2020 i Crystal Palace. Steven Fletcher fikk 30 seriekamper totalt og der ble det også fem scoringer. Jermain Defoe er en spiller som kna gjøre de mest fantastiske ting offensivt. Han kom til Sunderland i januar og spilte 17 seriekamper ut sesongen og da ble det fire scoringer. Det kan være spilleren som kan score målene for Sunderland denne sesongen. Danny Graham har blitt sendt på lån for det meste mens han har vært i Sunderland.

Dick Advocaat har hatt en lang og innholdsrik karriere som manager. Han har vært manager siden 1987. Det er nesten 30 år som manager. Han har klart å blitt 67 år gammel og skal nå lede Sunderland i en hel sesong. Siste trenerjobb han hadde var i Serbia. Der gikk det ikke så bra for Dick Advocaat. Der ble det 0-2-2 på de fire kampene han var manager for Serbia. Ikke en eneste seier som landslagssjef for Serbia. Men når han tok over Sunderland visste han resultater umiddelbart. Han har vært manager for Sunderland i ni kamper på de kampene klarte han å få 3-3-3. En seiersprosent på 33,33.

Spillere inn: Sebastian Coates (Liverpool), Adam Matthews (Celtic), Jeremain Lens (Dynamo Kyiv), Younes Kaboul (Tottenham Hotspur)
Spillere ut:
El-Hadji Ba (Charlton), Santiago Vergini (Getafe CF lån)

defoeVi tror at en spiller som Jermain Defoe med all sin erfaring kan hjelpe Sunderland denne sesongen. Han fikk 17 seriekamper i fjor der han scoret fire seriemål. Det ble ingen målgivendepasninger, men han er en spiller som kan gjøre det meste foran mål. Younes Kaboul er en god signering for Sunderland som trenger kraft i forsvaret. Kaboul kan gi det meste og er en god midtstopper i sin beste alder enda.

Vi tror at Sunderland får en katastrofal sesong i år. Sunderland har fått inn noen interessante spillere foran denne sesongen, men vi tipper at det ikke går noe bra for Sunderland denne sesongen. De har vært dårlig over mange sesonger nå som de akkurat har klart seg, denne sesongen klarer de seg ikke. Vi tipper at Sunderland tilslutt ender som nummer 20 på tabellen, helt sist med andre ord.

Share