20. Almeria

Almeria endte i fjor som nummer 3 i Segunda Division. Tror de kommer til å få det tøft i årets sesong i La Liga. Tror Almeria ender som nummer 20 i årets sesong, og kommer nok til å rykke ned igjen. Francisco Javier Rodriguez Vilchez har nylig blitt ny manager for Almeria. Han tok over i Almeria 29. Juli 2013. Han har vært manager i ca. 2 uker, kan bli spennende å se hvordan det går med han som manager for Almeria.

Esteban Andres Suarez blir nok førstekeeper for Almeria i årets sesong. Han har blitt 38 år gammel. Han har samtidig spilt 108 kamper for Almeria. Han har spilt for Almeria i 5 år, og er nok en keeper som Almeria kommer til å trenge i årets sesong, siden han er veldig rutinert av seg. Oscar Ustari er nylig hentet til klubben og han kan bli en utrolig viktig spiller for dette Almerialaget de neste årene han er 27 år gammel, og har nok 8 til 13 år som toppkeeper på veldig høyt nivå.

Angel Trujillo Canorea fikk spille 33 kamper i fjor for Almeria, men han scoret ingen mål i fjor for Almeria, men han er nok en sentral spiller som må stå skikkelig frem for dette Almerialaget om de skal berge plassen i årets sesong i La Liga. Raul Garcia Carnero spilte en del kamper for andrelaget i fjor for Almeria. Han fikk 8 seriekamper for Almeria i fjor på førstelaget, og da scoret han 1 mål for Almeria. Han er 24 år gammel og er en spiller som kan ta nye steg i år for Almeria og bli en bedre spiller enn det han er nå. Christian Fernandez Salas fikk sin første sesong for Almeria. Han fikk 32 seriekamper i fjor for Almeria, og han scoret 6 seriemål for Almeria. Han hadde en god første sesong for Almerialaget.

Corona er kaptein for Almeria, og er en god spiller og er en viktig lagspiller for dette Almerialaget. Han har spilt 192 kamper og har scoret 11 mål for Almeria, så han er en spiller som er viktig for dette laget. Suso er på lån fra Liverpool til Almeria, og kan nok gjøre en god sesong for Almeria i år. Suso spilte 14 seriekamper i fjor for Liverpool og gjorde det ganske så bra for Liverpool i år skal han til Almeria for å få en del spilletid slik at han får blir en bedre fotballspiller og får mer erfaring.

Rodri på topp kan blir utrolig interessant å følge i årets sesong for Almeria, han er på utlån fra Barcelona til Almeria og kan fort gjøre sakene sine ganske så bra for Almeria om han får spilletid. Han har vært på utlån til mange lag og han kan score mål, og er en god spiller fremover på banen. De har hentet også noen nye som skal få nivået på spissplassen enda bedre.

Spillere inn: Nelson, Suso, Nico, Victor, Rodri, Samuel Saiz
Spillere ut: Charles, Pallardo, Pedro Alcala

UD Almeria

Share