2. Borussia Dortmund

Borussia Dortmund ble nummer 2 i serien i fjor og ble nummer 2 i Champions League, begge gangene kom de bak Bayern München i fjorårssesongen. Jürgen Klopp er manager for Borussia Dortmund og har vært det helt siden 2008. Med andre ord er han inne i sin sjette sesong som manager for Borussia Dortmund. Han har gjort en god jobb for Borussia Dortmund å tatt de til seriegull, cupgull og Champions League der de tapte fjorårsfinalen mot Bayern München.

Roman Weiderfeller blir nok førstekeeper for Borussia Dortmund i år også, en fantastisk keeper som stod utrolig bra under Champions Leaguefinalen og resten av sesongen, og hadde mange fantastiske redninger for Borussia Dortmund. Mitchell Langerak og Zlatan Alomerovic er nok soleklar andrekeeper og tredjekeeper i løpet av sesongen. Roman Weiderfeller har vært fantastisk i mål og kommer nok til å være den beste keeperen mellom stengene i Dortmund dette året også.

Forsvaret til Borussia Dortmund etter min mening er litt svekket. Chris Löwe har dratt til Kaiserslautern. Felipe Santana er klar for Schalke 04. Marcel Halstenberg har dratt til St. Pauli. Men Borussia Dortmund sin viktigste spiller i forsvaret i årets sesong blir nok Mats Hummels, spiller på det tyskelandslaget og er en fantastisk midtstopper. Lukasz Piszczek blir nok en utrolig viktig høyreback i år for Borussia Dortmund, både offensivt og defensivt.

Midtbanen til Borussia Dortmund, er nok ikke så mye svekket egentlig. Ut med Mario Götze som dro til Bayern München, mens Henrik Mkhitaryan er klar for Borussia Dortmund, noe som kan være en kjempegod signering for Borussia Dortmund. De har jo en spiller som Jakub Blaszczykowski som scoret hele 11 seriemål i fjor for Borussia Dortmund også en Marco Reus som noterte seg for hele 14 seriemål i fjor for Borussia Dortmund.

Angrepsrekken til Borussia Dortmund, der må de nok satse på Robert Lewandowski er nok en av de beste spillerne i hele Bundesligaen. Scoret 24 seriemål i fjor for Borussia Dortmund og er en mann som kan gjøre slik at Borussia Dortmund kommer til å kjempe høyt oppe i år også i Bundesligaen.

Spillere inn: Henrik Mkhitaryan, Hendrik Bonmann, Jonas Hoffman

Spillere ut: Chris Löwe, Felipe Santana, Marcel Halstenberg, Moritz Leitner, Mario Götze, Ivan Perisic, Leonardo Bittencourt, Lasse Sobiech

Borussia Dortmund

Share