19. Plass i Serie A 2015/2016: Carpi

zeljko brkicCarpi er en av de nyopprykkede denne sesongen, hvor laget var meget gode i Serie B. De vant ligaen med ganske god margin, hvor de hadde 9 poeng mer enn 2. plassen. Det blir nå meget spennende og se om de klarer å holde seg i divisjonen, noe som fort kan bli vanskelig med deres budsjett og foreløpige stall. De var det beste bortelaget i Serie B, hvor de hadde en statistikk på 10-7-4, som er meget bra.

På keeperplassen har de fått inn to nye keepere, hvor den første er Benussi. Han kommer fra Verona, hvor han spilte lite, men har enorm erfaring fra forskjellige klubber i Italia. Zeljko Brkic er også kommet inn, hvor han kommer fra Udinese.

På høyrebacken har vi Letizia, som har over 100 kamper for klubben. Som midtstopper finner vi Fabrizio Poli, som også har over 100 kamper for klubben, med mye rutine fra lavere divisjoner i Italia. De har også fått inn mange lånesigneringer som kan hjelpe dem, hvor Bubnjic kommer fra Udinese, og unggutten Wallace kommer fra Chelsea. Argentinske Spolli er også hentet, hvor han ikke fikk det til i Roma. På venstrebacken blir det Gagliolo, som begynner å bli rutinert med 79 kamper for laget.

På midtbanen finner vi Raffaele Bianco, som har en fortid i Juventus, og nå har spilt i Carpi siden 2012. Porcari er en aldrende spiller på 31 år, med mye fortid på lån i andre klubber, men er nå fast på laget i Carpi. De har også hentet inn mange nye spillere, hvor Pugliese på lån fra Atalanta er en av dem. Han er ett ungt midtbanetalent. Luca Marrone kommer på lån fra Juventus, og har en del erfaring på lån i andre Serie A klubber. Matteo Fedele kommer på lån fra FC Sion, og håper å kunne vise seg luca marronefrem. På vingen har vi Gabriel Silva, som også kan spille venstreback. Han kommer fra Udinese. De har også hentet Lazzari fra Udinese. Ryder Matos er nok en ny spiller, som er en rask brasilianer. Pasciuti har vært i klubben siden 2009, og scorer en del mål.

På topp har de hentet inn en polakk ved navn Kamil Wilczek, som scoret mye for Piast Gliwice i fjor i Polen. De har også lånt inn en unggutt ved navn Loi fra Cagliari. Mbakogu har de også på topp, som er en nigerianer som scoret 20 mål for dem i fjor. Dem blir spennende og se om han tar steget i år. De har også Kevin Lasagna, som scoret 5 mål i fjor, noe som er godkjent.

 

Spillere inn:  

Wilczek (Piast Gliwice), Benussi (Udinese), Matos (Palmeiras), Brkic (Cagliari), Marrone (Juventus), Lazzari (Fiorentina), Gabriel Silva (Udinese), Fedele (Sion), Martinho (Catania), Spolli (Catania), Bubnjic (Udinese), Sperotto (Arezzo), Wallace (Chelsea), Torelli (Siena), Boron (Siena) 

Spillere ut:

Dossena (released), Laner (released), Maurantonio (released), S. Romagnoli (released), Suagher (Atalanta), Pasini (released), Modolo (released), M. Mbaye (Chievo), Gatto (Chievo), Gabriel (AC Milan), Molina (Cesena)

Det blir meget vanskelig for Carpi og holde seg i år med stallen de har, selv om de har hentet en del spennende lånesigneringer. De var meget gode borte i fjor, som kanskje er noe de kan ta med seg i år, hvor de kan stjele en del bortepoeng. De har også noen spisser som har scoret mye på lavere nivå, og det er spørs hvordan de klarer seg i Serie A. De har i alle fall også hentet en del med rutine fra Serie A. Den viktigeste spilleren blir Mbakogu, som trenger å dra med seg sin målform ett nivå opp. Det unge talentet med gjennombrudd kan fort bli solide Wallace på lån fra Chelsea. Vi tror altså at Carpi rykker ned, og ender på 19. plass.

Share