19. Crystal Palace

Crystal Palace klarte å komme seg blant topp 6 i fjor i Championship. Crystal Palace måtte gjennom play-off, og de klarte tilslutt å rykke opp til Premier League, noe som blir moro. Crystal Palace har Jonathan Parr på laget sitt, en spiller som har vært utrolig viktig for dette Crystal Palacelaget. Ian Holloway er manager for Crystal Palace, sist gang han var oppe i Premier League, var han manager for et lag som Blackpool, da spilte de attraktiv god angrepsfotball, og det var utrolig moro å følge Blackpool i Premier League. Crystal Palace får vi håpe kan gjøre det samme.

Julian Speroni har vært keeper for Crystal Palace i hele 9 sesonger, og begynner nå sin tiende sesong for Crystal Palace. Han er nok en soleklart førstevalg i mål for Crystal Palace. Lewis Price er andrekeeper for dette laget. Julian Speroni blir nok en utrolig viktig person for dette Crystal Palace. Han er en utrolig viktig del av dette laget.

Forsvaret til Crystal Palace blir interessant å følge med i år, siden Jonathan Parr er der. Han er en utrolig god fotballspiller, og er nok den nye venstrebacken for Norge. Jonathan Parr var skadet på slutten av sesongen i år. Men han er klar til sesongen i år. Paddy McCarthy er kaptein for Crystal Palace og han blir også en utrolig viktig spiller for Crystal Palace.

Midtbanen til Crystal Palace Mile Jedinak ble kåret til årets spiller i fjor for Crystal Palace. Han er inne i sin tredje sesong som spiller for Crystal Palace, og han blir en spennende spiller å følge med i årets sesong for Crystal Palace. Jose Campana er ny på midtbanen til Crystal Palace og han kan fort bli en utrolig god signering for dette Crystal Palacelaget. Han er bare 20 år gammel, men han kan nok bidra utrolig mye for dette Crystal Palacelaget. Han kommer fra Sevilla der han fikk spille 22 seriekamper, men han scoret ingen seriemål for Sevilla.

Kevin Phillips var på lån i Crystal Palace i fjor å spilte 14 seriekamper og scoret 6 seriemål. Nå skal han være der hele sesongen for Crystal Palace, samtidig har han hatt mange års erfaring i Premier League. Kevin Phillips er på lån fra Blackpool. Glenn Murray spilte fantastisk i fjor for Crystal Palace. Han spilte 42 seriekamper for Crystal Palace, men samtidig scoret han 30 seriemål for Crystal Palace. Wilfried Zaha har dratt fra Crystal Palace og er klar for Manchester United.

Spillere inn: Stephen Dobbie, Dwight Gayle, Andre Moritz, Jerome Thomas, Jose Campana, Kevin Phillips(lån)

Spillere ut: Jermaine Easter, Alex Marrow, Jason Banton(lån), Wilfried Zaha

Crystal Palace

Share