18. Rayo Vallecano

Rayo Vallecano hadde en fantastisk sesong i fjor, men da hadde de mange gode spillere som scoret utrolig mye mål for Rayo Vallecano. Rayo Vallecano endte i fjor som nummer 8 på tabellen. Men de har mistet sin midtspiss i klubben. Piti scoret 18 seriemål i fjor for Rayo Vallecano, men i år er han solgt til Granada. Tipper Rayo Vallecano kommer til å få det litt tøft i årets sesong og jeg tipper at de kommer til å ende opp som nummer 18 på tabellen, og må nok spille Segunda Division neste sesong. Rayo Vallecano sin manager Paco har vært manager for Rayo Vallecano i et år, men tror han får et tungt andre år, og må nok ned en divisjon med Rayo Vallecano denne sesongen.

David Cobeno blir nok fort annenkeeper for dette Rayo Vallecanolaget, han har vært i klubben siden 2008. Han skal nå spille sitt sjette år i Rayo Vallecano, samtidig har han 122 seriekamper og han har samtidig scoret 1 mål for Rayo Vallecano som keeper. Ruben Ivan Martinez var på utlån i fjor til Rayo Vallecano da fikk han spille hele 30 kamper, og tror nok at han får spille noe samme denne sesongen, kanskje flere kamper også. Kan bli interessant å følge keeperduellen mellom de to.

Roberto Roman Triguero blir nok en viktig spiller for forsvaret til Rayo Vallecano. Han har spilt 96 kamper for Rayo Vallecano og scoret 4 mål. Han har vært i klubben i 4 sesonger og er nå inne i sin femte sesong for Rayo Vallecano. De har ganske liten stall baki forsvaret. De har ikke mer enn seks spillere i forsvar, men der er fort den posisjonen der de har flest spillere. De har en utrolig liten tropp.

Jose Carlos spilte 32 seriekamper i fjor for Rayo Vallecano og noterte seg for 2 scoringer, han er en god spiller, og er nok en spiller som må stå fram skikkelig denne sesongen om Rayo Vallecano skal berge plassen. De har en ganske liten stall på midtbanen også, bare 5 spillere er det som er i troppen som kan være midtbanespillere. Saul Niguez er på utlån fra Atletico Madrid og han kan blir utrolig spennende å følge i årets sesong.

Spissplassen til Rayo Vallecano er heller ikke så mye å skryte av, de har to spillere som kan spille spiss. De spillerne er Alhassane Bangoura. Han har spilt 60 kamper for Rayo Vallecano og scoret 6 ganger for Rayo Vallecano noe som ikke er spesielt imponerende. Nery Castillo er en som er hentet inn til klubben, men hans beste tid var når han var i Olympiakos fra 2000 til 2007. Det begynner å bli en del år siden.

Spillere inn: Galeano, Costillo, Baena, Rafa Garcia
Spillere ut: de la Vega, Dani Gimenez, Casado, Ruben, Piti, Javi Fuego, Leo Baptistao, Dominguez

Rayo Vallecano

Share