17. plass i Serie A: Sassuolo

Sassuolo vant i fjor Serie B, og de kan bli morsom å følge i årets sesong. Vi tror at Sassuolo er den eneste av de som er nyopprykket som berger seg i årets sesong i Serie A. Eusebio Di Francesco er manager for Sassuolo, og er nok en manager som kan klare å berge Sassuolo i årets sesong. Han har vært manager i Sassuolo i 1 år nå.

Alberto Pomini og Antonio Rosati er to keepere som må kjempe om keeperplassen i Sassuolo. Alberto Pomini har spilt 92 seriekamper for Sassuolo. Han har vært i klubben i hele 9 år. Han er nok en viktig lagspiller for Sassuolo-laget. Men samtidig har de fått en ny keeper til klubben også. Antonio Rosati er hentet inn på lån fra Napoli, dermed kan det bli interessant å følge med på hvem som får keeperplassen. Kan han ta keeperplassen til Alberto Pomini?

Sassuolo har samtidig fått tak i noen forsvarsspillere, men de har 9 forsvarsspillere i troppen. Marcello Gazzola har spilt 47 kamper for Sassuolo, men det er mange andre som har ganske få kamper for laget. Det er mange som nylig har blitt hentet inn til klubben i forsvarsrekken. Lino Marzoratti har spilt 56 kamper for Sassuolo, men det er ikke mange andre som har så mange kamper i Sassuolo. Emanuele Terranova har spilt 67 kamper for Sassuolo, samtidig har han scoret 13 mål for dette italienske laget. Terranova hadde en venstrebackplass på laget i fjor. I løpet av fjorårets sesong slapp Sassuolo inn 40 seriemål på 42 seriekamper.

Kapteinen til Sassuolo, Francesco Magnanelli har spilt 178 seriekamper for laget, samtidig har han scoret 3 seriemål. Tommaso Bianchi har også spilt en del for Sassuolo. Han har spilt 59 seriekamper, mens han har scoret 4 seriemål for Sassuolo. Samtidig har de kjøpt inn noen spillere til midtbanen sin, noe som kan være en fordel.

Angrepsrekken til Sassuolo er også ganske så interessant å føSassuololge. I angrep har de hele 7 angrepspillere. Noe som er utrolig mange spillere offensivt. Spørsmålet er vel hvem som får spille på førstelaget, noen må nok bli sendt på lån. Eller så har de mye i back-up i tilfelle de får mye skader i det fremste leddet.

Spillere inn: Barbuti, Rossini, Acerbi, Zaza, Kurtic, Rosati, Alexe

Spillere ut: Troianiello, Gomez

 

Share