17. Augsburg

Augsburg berget seg i fjor med å bli nummer 15 på tabellen, i år blir det nok litt hardere for de, tror faktisk at Augsburg må ned en divisjon. Markus Weinzierl har vært manager for Augsburg i et år nå. Han har under 30 % med seire for Augsburg. Augsburg kommer nok til å slite tungt dette året. Mitt tips er nok at de kommer til å rykke ned en divisjon.

Mohamed Amsif er nok førstekeeper for dette Augsburglaget. Han spilte 17 seriekamper i fjor for dette Augsburglaget. Alex Manninger fikk vel 12 seriekamper, mens Simon Jentzsch fikk vel spille 5 seriekamper for Augsburg. Kan bli interessant å følge hvem av disse som får være førstekeeper i årets sesong. Joannis Gelios har signert for 2 nye år hos Augsburg å vil nok ha litt spilletid de to årene han har signert for.

Gibril Sankoh er solgt fra Augsburg og er klar for en klubb som Henan Jianye. Sebastian Langkamp er også ferdig i Augsburg og er klar for nyopprykkede Hertha Berlin. Kan bli utrolig interessant å se hvordan Augsburg blir bakover denne sesongen. De har ikke signert noen bakover på banen, så det kan fort skje at de slipper inn noen mål.

Midtbanen til Augsburg er det veldig mange spillere som er byttet ut. Milan Petrzela er solgt til Viktoria Plzen. Mens Giovanni Sio er solgt til Wolfsburg. Somen Tchoyi er frigitt fra Augsburg, og kan finne seg ny klubb som han kan spille for. Dawda Bah er også solgt, han er solgt til KUPS. Marco Thiede er solgt til Sandhausen. Samtidig har de fått hentet inn en del nye spillere til troppen sin. Midtbanen trengte de å hente inn noe nytt. Spillere som Leon Goretzka, Panagiotis Vladchodimos og Raphael Holzhauser er midtbanespillere som skal hjelpe dette Augsburglaget til å score mer mål og klare å berge seg i årets sesong også. Tobias Werner scoret 6 seriemål i fjor fra sin midtbaneposisjon og blir nok et år en viktig fotballspiller for dette Augsburglaget.

Angrepsplassen blir også interessant for Augsburg sin del i år. Halil Altintop og Bejram Nebihi er nysigneringene til Augsburg. Torsten Oehrl har dratt til Braunschweig. Dong-won Ji har dratt tilbake til Sunderland. Stephan Hain er også borte fra Augsburg han har dratt til 1860 München. Sascha Mölders ble toppscorer i fjor for Augsburg med 10 seriemål og han blir nok en utrolig viktig spiller denne sesongen også.

Spillere inn: Leon Goretzka, Panagiotis Vladchodimos, Raphael Holzhauser, Halil Altintop, Bajram Nebihi

Spillere ut: Gibril Sankoh, Sebastian Langkamp, Milan Petrzela, Giovanni Sio, Somen Tchoyi, Dawda Bah, Marco Thiede, Torsten Oehrl, Stephan Hain

Augsburg

Share