15. plass i Serie A: Atalanta

Atalanta endte i fjor som nummer 15 på tabellen, vi i Fotballblogg tror at Atalanta ender som nummer 15 i år også. Stefano Colantuono har vært manager for Atalanta i 3 år. Han har vært en god manager, og er inne i sitt fjerde år som manager for laget.

Keeperplassen til Atalanta blir spennende å følge med i årets sesong. Andrea Consigli er den keeperen som har flest kamper for Atalanta, og han er nok den som får være førstekeeper også denne sesongen. Han har spilt 124 seriekamper for Atalanta. Giorgio Frezzolini blir nok andrekeeper for Atalanta, mens Ciro Polito blir tredjekeeper for Bergamo-laget. Laget har tre keepere i troppen og det kan bli interessant å følge dem denne sesongen. Atalanta kommer nok til å slite langt nede i år også tror vi, så de må nok ha en solid førstekeeper som kan redde det meste.

Gianpaolo Bellini er kaptein for Atalanta. Han er en solid og god forsvarsspiller som kan hjelpe laget i årets sesong. Han må stå fram som en viktig spiller i år for Atalanta. Laget slapp inn hele 56 seriemål i fjor, noe som er utrolig mange mål å slippe inn. De bør unngå å slippe inn så mange mål i årets sesong hvis de skal holde seg oppe i årets Serie A. Daniele Capelli har spilt 69 seriekamper for Atalanta, han har scoret 3 seriemål for laget. Mario Yepes er ny forsvarsspiller for Atalanta. Han kan nok bli en viktig spiller for laget i år, og styrke forsvarsrekken.

Midtbanespilleren James Troisi har spilt et år for Atalanta. Troisi har spilt 26 kamper og scoret 5 mål i Atalanta, men han fikk bare spille 6 seriekamper i fjor, samtidig scoret han ikke 1 gang i fjor. Så i serien for Atalanta står han med 6 seriekamper og 0 seriemål. Giacomo Bonaventura scoret 7 seriemål i fjor for Atalanta, og han blir nok en viktig spiller for Atalanta i år. Han er en spiller som må prestere godt i løpet av denne sesongen.

German Denis scoret 15 seriemål i fjor for Atalanta. Atalanta scoret 39 seriemål i fjor i 38 kamper. German Denis er en sentral spiller for Atalanta siden han scoret 15 av de 39 seriemålene for Atalanta. Marko Llvaja scoret 2 seriemål, og er spiss på Atalanta, men han bør score mer mål om han skal ta spissplassen fra German Denis som er en god spiss for Atalanta.

Spillere inn: Baselli, Nica, Migliaccio, Yepes
Spillere ut: Biondini, Radovanovic

Atalanta

Share