14. Wolfsburg

Wolfsburg endte i fjor opp som nummer 11 på tabellen. Wolfsburg fikk ny manager i desember i fjor. Det spørs om han klarer å ta å gjøre en like god sesong som han hadde i fjor med Wolfsburg. 6-9-4 stod han med på de 19 kampene han var ved roret. Noe som er 27 poeng på 19 kamper.

Marwin Hitz har dratt fra Wolfsburg, han er nå klar for Augsburg. Patrick Drewes og Diego Benaglio er de to keeperne som Wolfsburg skal stole på i årets sesong. Samtidig er det Diego Benaglio som fikk stå alle kampene i fjor. Det blir nok lettere for en spiller som Patrick Drewes å komme seg på benken etter at Marwin Hitz har dratt. Kanskje det kan blir en interessant keeperduell også. Satser på at Patrick Drewes klarer å heve toppnivået sitt litt, slik det kan bli en interessant keeperduell.

Forsvaret til Wolfsburg er svekket. Emanuel Pogatetz har dratt til Nürnberg. Alexander Madlung er frigitt fra klubben. Marco Russ til Frankfurt og Peter Pekarik er klar for en klubb som Hertha Berlin. Men de har også mistet spillere som Michael Schulze til Cottbus og kanskje sin beste spiller Simon Kjær til Lille. De har samtidig forsterket forsvaret sitt med Timm Klose og Patrick Ocks. Det var vel Alexander Madlung og Simon Kjær som var de to av de tre målfarligste spillerne bak i forsvar også, men to mål hver i forrige sesong. Naldo scoret hele 6 seriemål i fra sin forsvarsposisjon i fjor, og blir nok en utrolig viktig spiller han også.

Midtbanen til Wolfsburg er det også mange fotballspillere som er borte. Spillere som Thomas Kahlenberg som er frigitt, Petr Jiracek har dratt til Hamburg og Ashkan Dejagah er i Fulham. Midtbaneposisjonen har de bare forsterket med en mann. Daniel Caligiuri er den som skal forsterke midtbanen til Wolfsburg. Diego er soleklart den beste spilleren offensivt for dette Wolfsburglaget. Diego scoret 9 mål i fjor for Wolfsburg. Maximilian Arnold må nok også bidra med flere mål om Wolfsburg skal klatre noe mer på tabellen.

Srdjan Lakic har dratt til Frankfurt på lån som han også var i fjor. Giovanni Sio er nysigneringen på topp som skal score målene for Wolfsburg, han må nok dele det med noen andre spisser også som Bas Dost og Ivica Olic som scoret 8 mål hver i fjor.

Spillere inn: Giovanni Sio, Timm Klose, Daniel Caligiuri, Patrick Ochs

Spillere ut: Marwin Hitz, Emanuel Pogatetz, Alexander Madlung, Marco Russ, Peter Pekarik, Michael Schulze, Simon Kjær, Thomas Kahlenberg, Petr Jiracek, Ashkan Dejagah, Srdjan Lakic(lån)

Wolfsburg

Share