13. plass i Serie A: Sampdoria

Sampdoria endte i fjor som nummer 14 på tabellen, i år tror vi at de ender som nummer 13 på tabellen. Sampdoria har mistet toppscoreren sin til Inter før sesongen. Mauro Icardi scoret 10 seriemål i fjor og er ikke lengre Sampdoria-spiller. Sampdoria-manageren Delio Rossi har sitt andre år som manager. Det kan bli interessant å følge Sampdoria manageren Delio Rossi i år.

Sampdoria har hentet to keepere til klubben. Sampdoria har samtidig hatt to keepere fra før av i troppen, så nå har de fire keepere i klubben sin. Sergio Romero blir førstekeeper for Sampdoria i årets sesong tror vi. Mens Junior da Costa mest sannsynlig blir andrekeeper for laget. Vincenzo Fiorillo går vi ut ifra blir tredjekeeper for Sampdoria. Mens Andrea Tosso må nøye seg med å være fjerdevalget til manager Delio Rossi. Det kan bli spennende å følge hvem som får keeperplassen til slutt, og hvem som blir andre, tredje og fjerdekeeper.

Forsvaret til Sampdoria i fjor slapp inn hele 49 mål. Daniele Gastaldello er visekaptein for Sampdoria. Kan blir interessant å følge hvem som får spille i den bakre firer. Sampdoria har 10 forsvarsspillere, og det kan være interessant å se hvordan det går med så mange. De har ihvertfall backup dersom det blir mye skader, men om manageren klarer å gi alle nok spilletid er nok et spørsmål som vil dukke opp utover sesongen. Andrea Costa har spilt 59 seriekamper og scoret 2 seriemål for Sampdoria. Han har vært, og kommer også i år til å være en viktig spiller for dette Serie A-laget.

Enzo Maresca scoret 3 seriemål for Sampdoria i fjor, han er en viktig spiller for dette Sampdoria-laget. Sampdoria har utrolig mange midtbanespillere også. 10 spillere har Sampdoria på midtbanen. Kan bli utrolig interessant å følge Sampdoria sin midtbane også, når det er så mange midtbanespillere. De klarer ikke å ha alle klar hele tiden, men hvis det blir mye skader, kan det være en fordel at de har en ganske bred tropp på midtbanen. Spørsmålet om spilletid vil nok dukke opp her også, men det er mulig at det blir løst med salg/lån.

Eder Citadin Martins scoret 7 seriemål i fjor for Sampdoria. Gianluca Sansone scoret bare 2 mål i fjor for Sampdoria. De har ikke så mange spisser på dette laget. Fire spisser har de på Sampdoria. I angrep har de vesentlig færre spillere å velge mellom enn andre plasser på banen. Sampdoria kan fort slite hvis det blir en del skader på spissplassen. Det kan kanskje bli snakk om at en midtbanespiller eller to blir omskolert til spisser. Men spørsmålet er om de har en skikkelig målmaskin som kan score fullt av mål for dette Sampdoria-laget. Sampdoria scoret 40 seriemål i fjorårets Serie A.

Spillere inn: Eramo, Regini, Sansone, Tozzo, Wszolek, Fornasier, Gabbiadini, Salamon
Spillere ut: Maccarone, Rossini, Testardi, Icardi, Poli, Munari

Sampdoria

Share