13. Mainz

Mainz endte som nummer 13 i fjor, og jeg tror nok fort de kan ende som nummer 13 i år også. Mainz har vel mistet sin beste spiller til Schalke 04. Men samtidig har de kjøpt en god del på overgangsmarkedet så de ser ganske sterke ut egentlig. Thomas Tuchel har vært trener i klubben i 4 år. På de fire årene har de tatt over 37 % med seire.

Mainz har hele fire keepere, men den ene keeperen, er satt ned til andrelaget. Christian Wetklo er førstekeeper for dette Mainzlaget. Andrekeeperen på dette laget er nok Heinz Müller mens Loris Karius blir nok tredjekeeper. Christian Wetklo spilte hele 31 seriekamper i fjor for Mainz, mens Heinz Müller fikk 3 kamper for Mainz i fjor.

Mainz sitt forsvar har mye forandringer fra året før. Benedikt Saller har blitt sendt ned til andrelaget. Radoslav Zábavnik har blitt solgt til Sandhausen. Jan Kirchhoff er klar for Bayern München. Samtidig har de hentet inn noen gode forsvarsspillere til klubben. Spillere som Joo-Ho Park og Johannes Geis er klar for klubben. Johannes Geis kan både brukes som forsvarsspiller og som midtbanespiller. Nikolce Noveski er nok en av de spillerne baki forsvaret som er mest viktig for dette laget. Han er en utrolig god forsvarsspiller, samtidig kan han være god å ha fremover på banen, for han kan også score som forsvarsspiller.

Midtbanespillerne til Mainz. Eugen Polanski har de mistet fra klubben, han dro til Hoffenheim, for å prøve lykken der. Andreas Ivanschitz er også borte fra Mainz, han har dratt til Levante. Nicolai Müller er vel en av de viktigste spillerne i dette offensive angrepet til Mainz. I fjor scoret han hele 9 ganger fra sin midtbaneposisjon. De har hentet inn spillere som Johannes Geis og Christoph Moritz som kan heve de dette året.

Angrepsrekken til Mainz blir sikkert litt spesiell dette året vil jeg tro. Shinji Okazaki blir nok en utrolig viktig spiller for dette Mainzlaget. Men han scoret bare 1 seriemål i fjor for Stuttgart. Adam Szalai har dratt fra klubben og er klar for Schalke 04. De har samtidig hentet inn spillere som Dani Schahin og Sebastian Polter. Ivan Klasnic er frigitt fra Mainz og kan finne seg en ny klubb. Mens Marcel Risse har dratt til Cologne fra Mainz.

Spillere inn: Shinji Okazaki, Dani Schahin, Sebastian Polter, Johannes Geis, Christoph Moritz, Joo-Ho Park

Spillere ut: Radoslav Zábavnik, Jan Kirchhoff, Eugen Polanski, Andreas Ivanschitz, Marcel Risse, Adam Szalai, Ivan Klasnic

Mainz 05

Share