12. Nürnberg

Nürnberg endte i fjor som nummer 10 på tabellen. Michael Wiesinger har vært manager for Nürnberg i 17 seriekamper. 6-6-5 står han med som manager for Nürnberg. Kan bli interessant å følge hvor høyt Nürnberg kommer på tabellen i årets sesong.

Raphael Schäfer spilte de fleste kampene i fjorårssesongen for Nürnberg. Han blir nok førstekeeper for Nürnberg i fjorårssesongen. Patrick Rakovsky blir nok andrekeeper i årets sesong. Han fikk spiller 4 seriekamper i fjor for Nürnberg. Han er bare 19 år gammel, og kan nok fort bli et kjempegodt valg i mål for Nürnberg de neste sesongene.

Forsvaret til Nürnberg kan bli interessant å følge i årets sesong. Per Nilsson scoret 6 seriemål i fjor for Nürnberg. Rett og slett en fantastisk forsvarsspiller som virkelig kan å score mål for Nürnberg. En utrolig viktig spiller for dette laget. De har mistet en spillere i det bakerste leddet av spillere. Den spilleren som er borte fra dette laget er Timm Klose. Han har dratt til Wolfsburg. Men samtidig så har de fått inn en ny forsvarsspiller i troppen nemlig Emanuel Pogatetz som kan bidra utrolig mye i det bakerste leddet.

Midtbanen til Nürnberg kan bli litt mer interessant. Timmy Simons har de mistet til Club Brugge. Han scoret 5 seriemål i fjor for Nürnberg. Samtidig har de noen gode som ikke har dratt fra klubben som også kan score fra sin midtbaneposisjon. Markus Feulner scoret 4 scoringer fra sin midtbaneposisjon i fjor, og er en utrolig viktig fotballspiller for dette Nürnberglaget. Hiroshi Kiyotake er også en utrolig viktig spiller for dette Nürnberglaget. I fjor scoret han også 4 seriemål for sesongen noe som kan gjøre slik at han og Feulner må score flere mål for å bidra fremover på banen. De har faktisk ikke hentet inn noen midtbanespillere til troppen sin på midtbanen enda. Det bør de gjøre siden Timmy Simons har dratt fra Nürnberg.

Angrepsplassen er det mange forskjellige muligheter å velge de har mistet noen angripere, men samtidig så har de hentet inn noen gode angripere til troppen sin. Sebastian Polter har dratt fra Nürnberg til Mainz. Julian Wiessmeier har også valgt å gå. Han har dratt til Wehen Wiesbaden. Offensivt har de mistet sin beste spiss. Men de har kjøpt inn tre andre angripere til klubben. Josip Drmic har kommet til klubben sammen med Daniel Ginczek og Mariusz Stepinski. Mariusz Stepinski er nok en mann for fremtiden for dette Nürnberglaget.

Spillere inn: Emanuel Pogatetz, Josip Drmic, Nick Weber, Daniel Ginczek, Mariusz Stepinski

Spillere ut: Timm Klose, Timmy Simons, Sebastian Polter, Julian Wiessmeier

Nürnberg

Share