11. Plass i Bundesliga 2015/16: Hannover

Hannover hadde ingen god sesong i fjor der de holdt på å rykke ned. De kjempet lenge langt nede på tabellen for å unngå nedrykk. Det endte med at de berget seg med god margin foran de andre lagene som hadde problemer nedi der. Hannover endte som nummer 13 på tabellen med 37 poeng, men det var kun tre poeng til direkte nedrykk for Hannover i fjor. Hannover tok bra med poeng både hjemme og borte i fjor, men det ble ikke så mye poeng ut av uavgjortkamper.

ron-robert zielerKeeperplassen i fjor var det Ron-Robert Zieler som hadde. Han spilte alle kampene for Hannover og var en god førstekeeper for Hannover. Ulempen for Hannover i fjor var slapp inn fremdeles for mye mål, noe som også keeperen må bli bedre på denne sesongen, om Hannover ikke vil havne i samme situasjon de gjorde i fjor. Hannover slapp inn 56 seriemål totalt på 34 seriekamper, og scoret ikke mer enn 40 seriemål i fjor. Holder de 40 ved det jevne og slipper inn litt mindre mål og avgjør mer kamper enn de gjorde i fjor så kan de komme seg høyere på tabellen denne sesongen. Hannover har mange keepere bak Ron-Robert Zieler. Philipp Tshauner, Samuel Radlinger og Timo Konigsmann blir andre, tredje og fjerdekeeper bak Zieler denne sesongen, og det blir spennende om de kan utfordre Zieler i mål denne sesongen.

Forsvaret til Hannover slapp inn for mye mål i fjor og må gjøre det bedre der. Det var kun en spiller som spilte alle kampene for Hannover i fjor og det var Marcelo. Marcelo spilte alle de 34 serierundene i fjor i Bundesligaen og scoret to mål i de. Salif Sane var spiller nummer to som scoret mål for Hannover som spiller i forsvar. Det var kun Marcelo og Sane som scoret mål. Salif Sane spilte kun 18 seriekamper i fjor for Hannover, men endte opp med å score to seriemål. Hiroki Sakai spilte de fleste kampene i fjor for Hannover og det endte opp med 27 seriekamper, ingen scoringer eller målgivende, men med fem gule kort og et rødt kort.

hiroshi kiyotakeHannover har ikke akkurat det sterkeste laget offensivt foran denne sesongen. Den beste midtbanen denne sesongen blir nok en spiller som Hiroshi Kiyotake som spilte godt i fjor for Hannover. Han spilte 32 seriekamper totalt, på de kampene ble det fem seriemål og fem målgivendepasninger. Han pådro seg ikke så voldsomt med gule kort heller. Det ble kun to gule kort. Hannover mistet foran denne sesongen Lars Stindl til Borussia Mönchengladbach som var sammen med Kiyotake den viktigste spilleren for Hannover i fjor.

Angrepsplassen denne sesongen kan bli skuffende for Hannover. Hannover hadde spisser som Didier Konan Ya og Mame Biram Diouf som scoret mange mål for Hannover for noen år tilbake. Denne sesongen har de få spillere på topp som ikke scoret akkurat så imponerende med mål i fjor. Artur Sobiech spilte 19 seriekamper i fjor for Hannover, men på den tiden ble det skuffende to mål totalt for den Polske spissen. Joselu har også Hannover mistet foran denne sesongen. Joselu scoret åtte mål i fjor for Hannover, og det kan bli tøft når de har mistet de to toppscorerne sine fra i fjor, til andre klubber.

Michael Frontzeck har ikke hatt noen god managerkarriere så langt. Han var profesjonell spiller og spilte for det meste på Borussia Mönchengladbach. Han har også prøvd seg som manager for Borussia Mönchengladbach, men det var uten hell. Han var manager for Borussia Mönchengladbach i tiden mellom 2009 og 2011. Han var manager i 61 kamper der det bare endte med 16 seire totalt. Seiersprosenten til Borussia Mönchengladbach var på svake 26,23. Han prøvde seg i St. Pauli i 2012, der det gikk bedre en god stund, men der det sluknet litt. Nå har han fått en ny sjanse, denne gangen skal han sørge for at Hannover skal gjøre det godt.

Spillere inn: Felix Klaus, Samuel Radlinger, Oliver Sorg, Uffe Bech, Mevlüt Erdinc,

joseluSpillere ut: Leonardo Bittencourt, Joselu, Lars Stindl, Didier Konan Ya

Vi tror at Hiroshi Kiyotake blir en viktig spiller for Hannover denne sesongen. Kiyotake spilte 32 seriekamper i fjor og var involvert i ti scoringer i fjor med å være sist og nest sist på ballen. Kiyotake må nok opp på samme nivå som i fjor og kanskje bedre også hvis han skal sørge for å hjelpe Hannover mye denne sesongen.

Vi tror at Hannover kan få en variabel sesong. Hannover kan få en god sesong, men de kan få også en tung sesong. De har mistet gode spillere foran denne sesongen. Stindl var toppscorer i fjor med 10 mål han er ikke i Hannover denne sesongen. Vi tror Hannover ender som nummer 11 på tabellen.

Share