10. plass i Serie A: Catania

Catania endte i fjor som nummer 8 på tabellen, vi tror de vil få det litt tøffere denne sesongen enn de hadde det i fjor. Rolando Maran har vært manager i Catania i 1 år. Han imponerte i fjor med Catania. Laget har samtidig vært litt aktive på overgangsfronten, men de har vært rolige i forskjell til andre lag som har solgt 10 og kjøpt inn 10 nye.

Catania har to keepere i troppen sin, det kan bli interessant å følge hvem av dem som er førstekeeper og andrekeeper i løpet av året. Alberto Frison og Mariano Andujar er keeperne på dette laget. Andujar er en svært god keeper, og vi tror at han ender opp som førstekeeper for Catania i år. Alberto Frison tipper vi blir andrekeeper for Catania denne sesongen.

Nicolas Federico Spolli har scoret 2 seriemål for Catania denne sesongen. Han er en god spiller og blir nok en viktig spiller for dette laget i år. Norbert Gyömber og Alexis Rolin blir nok også to viktige spillere for dette Catania-laget. Samtidig er Ciro Campuano andre visekaptein for Catania, og er nok den viktigste spilleren bak i forsvaret. Catania må unngå å slippe inn så mye i starten av sesongen. Catania slapp inn 46 seriemål i fjor. Nicola Legrottanglie scoret 3 seriemål i fjor, og er nok den viktigste spilleren i forsvaret, som har offensive kvaliteter.

Midtbaneposisjonen til Catania er også veldig bra. Pablo Cesar Barrientos scoret 5 seriemål i fjor for Catania. Han scoret bra med mål og var en god spiller for Catania i fjor, han vil nok være det samme i år for Catania sin del. Han er en viktig spiller for dette laget. Sergio Almirón scoret 4 seriemål for Catania i fjor og var også en viktig spiller for dette laget, han kan være en spiller som hjelper Catania høyt opp på tabellen.

Spissplassen til Catania tilhører Gonzalo Bergessio og Alejandro Gomez de scoret 13 og 8 seriemål i fjor og stod bak 21 av 50 seriemål for Catania i fjor, noe som er over 40 % av målene fra to angripere. Keko scoret bare 1 seriemål i fjor og bør vel score flere mål i år om han skal spille for Catania sitt førstelag. De har samtidig hentet inn noen gode spisser til klubben. Catania kan være med å kjempe lenger oppe på tabellen, men det avhenger litt av skadesituasjonen utover sesongen.

Spillere inn: Leto, Freire, Monzon, Tachtsidis
Spillere ut: Marchese, Lodi, Antenucci, Paglialunga, Cani, Messina

Catania

Share