10. Hannover

Hannover endte som nummer 9 i fjorårssesongen. Hannover har mistet Mohammed Abdellaoue til Stuttgart. Mirko Slomka ble manager for Hannover i januar 2010. Han har gjort en solid jobb for Hannover, men Hannover endte som nummer 9 i fjorårssesongen. Noe som kanskje var litt skuffende. Hannovermanager har tatt over 43% med seire etter at han tok over etter januar 2010.

Ron-Robert Zieler blir nok førstekeeper for Hannover dette året også. En god keeper som kommer til å få tillit i målet til Hannover. Markus Miller blir nok andrekeeper dette året. Mens Samuel Radlinger har dratt til Rapid Wien dette året på lån. Hannover har to keepere å velge mellom i årets sesong så de har ikke mye å stille med hvis de får mye skader på keeperplassen for å si det slik.

Forsvaret til Hannover ser litt annerledes ut enn i fjor. Mario Eggimann ble solgt til Union Berlin. Johan Djourou har dratt til Hamburg. Var på utlån fra Arsenal til Hannover. Nå har Johan Djourou dratt til Hamburg fra Arsenal på lån. Hannover har samtidig kjøpt inn to forsvarsspillere til klubben. Florian Ballas og Salif Sané ble hentet til Hannover før åretssesong.

Sergio da Silva Pinto har dratt fra Levante. Konstantin Rausch har signert for Stuttgart. Samtidig har Sascha Schünemann dratt fra Hannover til Hansa Rostock. Edgar Prib og Leonardo Bittencourt er nysigneringer for Hannover. Didier Konan Ya kommer til å bli enten brukt som kantspiller eller så kommer han til å bli brukt som spiss ved siden av Mame Biram Diouf på topp. Didier Konan Ya scoret 7 seriemål i fjor for Hannover, noe som var ganske så bra for Didier Konan Ya. Szaboles Huszti scoret 9 seriemål fra sin midtbaneposisjon.

Spissplassen for Hannover i år kan bli interessant å følge. Mohammed Abdellaoue er borte fra Hannover. Han har dratt til Stuttgart der han skal være spissmakeren til Vedad Ibisevic. Mame Biram Diouf er nok den beste spissen i troppen til Hannover. I fjor scoret Mame Biram Diouf hele 11 seriemål for Hannover, men fremdeles har han litt å gå på for å bli en enda bedre spiss. Tror nok Mame Biram Diouf kan nå 15 seriemål og kanskje flere mål også.

Spillere inn: Florian Ballas, Edgar Prib, Leonardo Bittencourt, Salif Sané

Spillere ut: Samuel Radlinger(lån) Mario Eggimann, Johan Djourou, Sergio da Silva Pinto, Konstantin Rausch, Sascha Schünemann, Mohammed Abdellaoue

Hannover

Share