1. Plass i Bundesliga 2015/16: Bayern München

Bayern München hadde en god sesong som de også har hatt de siste sesongene. Men de klarte ikke å kommes seg på samme poengnivå som tidligere sesonger. Bayern München klarte bare å komme seg på 79 poeng i fjor, men hadde en periode helt på slutten der de skuffet og gikk på tre strake tap. Bayern München slo Wolfsburg med ti poeng totalt i fjor. Bayern München vant serien, og røk ut i semifinalen i Champions League.

manuel neuerManuel Neuer stod de fleste kampene for Bayern München i fjor. Neuer spilte til sammen 32 seriekamper. Reina fikk prøve seg de to andre kampene. Manuel Neuer blir soleklar førstekeeper for Bayern München denne sesongen. Neuer har vært god siden han kom til Bayern. Han hadde problemer i starten da han i sin første kamp gjorde en keepertabbe, men er en keeper som er offensiv i tankegangen sin og hjelper forsvarerne og er som en sweeper i forsvaret til Bayern München. Pepe Reina er ikke i Bayern München mer. Tom Starke blir nok andrekeeper for Bayern München denne sesongen.

Bayern München sitt forsvar så var det Juan Bernat som fikk flest kamper i fjor. Bernat spilte totalt 31 seriekamper for Bayern og scoret et seriemål. David Alaba spilte kun 19 seriekamper i fjor for Bayern München, men var den spilleren i forsvaret som scoret flest mål i fjor. Alaba scoret to seriemål på de kampene og la også en målgivendepasning. Dante og Jerome Boateng spilte også mange kamper i fjor som de gjør hver sesong for Bayern München. Midtstopperne spilte 27 kamper hver denne sesongen og sørget for at Bayern München ikke slapp inn så voldsomt med mål i fjorårets sesong.

arturo vidalBayern München har mistet en midtbanespiller som har vært der i mange sesonger for de. Bastian Schweinsteiger har sagt farvel til Bayern og har signert for Manchester United. Bastian Schweinsteiger spilte 20 seriekamper i fjor for Bayern og scoret fem mål på de kampene. Bayern München har erstattet en spiller som Bastian Schweinsteiger med en spiller som Arturo Vidal som skal dominere på midtbanen for Bayer München. Philipp Lahm hadde problemer med skade i store deler av sesongen i fjor men klarte å spille 20 seriekamper i fjor. Lahm er ikke kjent som noen målscorer men scoret to seriemål i fjor samtidig som han la to målgivendepasning. Xabi Alonso spiller fremdeles godt for Bayern München og spilte 26 seriekamper for Bayern München i fjor. Det offensive for Bayern München er det mye rullering på. Arjen Robben er en arjen robbenspiller som har prestert godt de siste sesongen, og har alltid prestert i en klubb som Bayern München. Arjen Robben spilte bare 21 seriekamper i fjor, men scoret 17 seriemål på den tiden og scoret dermed nest mest mål i Bundesligaen. Mario Götze spilte 32 seierkamper i fjor, hvor det ble ni seriemål og to målgivendepasninger.

På angrepsplass har de to spillere som Thomas Müller og Robert robert lewandowskiLewandowski. Thomas Müller brukes vanligvis som en spiller som er bak spissen, men kan også bli brukt som en spiss om Lewandowski ikke er på banen. Thomas Müller spilte 32 seriekamper for Bayern München i fjor. Müller scoret 13 seriemål og la ti målgivendepasninger. Robert Lewandowski sin første sesong i Bayern München så ut til å være skuffende. Scoret lite i starten på sesongen, men kom seg utover i sesongen. Robert Lewandowski spilte 31 seriekamper i fjor og det resulterte i 17 seriemål og fem målgivendepasninger.

Pep Guardiola har hatt en fantastisk karriere bak seg som manager. Guardiola startet som manager for Barcelona B, der var han manager i en sesong. Han tok over Barcelona i 2008 og gjorde de til et lag som så å si vant alt i Spania og i Europa. Guardiola hadde en god seiersprosent i Barcelona den lå godt over 70. I Barcelona lå han på 72,47 % i seire. Han har trent Bayern München de siste to sesongene og der har han en høyere seiersprosent, men tapene for Guardiola er mye høyere i Bayern, og det er mindre uavgjort. Det er ikke så imponerende tall som han hadde i Barcelona. Seiersprosenten ligger på 74,07 i Bayern München.

Spillere inn: Arturo Vidal, Douglas Costa, Julian Green, Joshua Kimmich, Jan Kirchhoff, Sven Ulreich

Spillere ut: Bastian Schweinsteiger, Lukas Görtler, Pepe Reina, Mitchell Weiser

thomas mullerVi tror foran denne sesongen at Thomas Müller blir den viktigste spilleren. Han er en spiller som er involvert i så å si alt offensivt. Han scorer mange mål og legger mange målgivende i løpet av sesongen. Thomas Müller har spilt 197 seriekamper i Bayern München og denne sesongen noterer han greit 200 kamper og mer. Han har scoret 71 seriemål totalt i Bayern München og det kommer til å komme flere denne sesongen. På det tyske landslaget har han også gjort sakene sine godt. Han har spilt 63 landskamper og har scoret 27 landslagsmål.

Vi tror at Bayern München får en sterk sesong igjen, der de kommer til å dominere. Bayern München hadde ikke akkurat sin beste sesong i fjor uansett om de vant serien. De tapte mange seriekamper på slutten, men vant med ti poeng. De har de siste sesongen vært så dominerende at de har endt opp med 90 poeng, i fjor ble det kun 79 poeng. Bayern München blir en overlegen seriemester som de har vært de siste sesongene. Bayern München ender som nummer 1.

Share