1. Bayern München

Bayern München vant serien i fjor i Bundesligaen. Samtidig vant Bayern München cupen i Tyskland og Champions League. Pep Guardiola var manager i Barcelona i fire år, der han tok til sammen hele 14 trofe på 4 år. Pep Guardiola har nylig blitt manager for Bayern München å tar over et mesterlag. Bayern München er nok storfavoritt i serien og de er nok favoritter i både cupen og Champions League. Pep Guardiola hadde ca. 73 % med seire under Barcelona.

Keeperplassen til Bayern München blir nok ganske lett valg. Manuel Neuer er tysklandslagsspiller og blir nok førstevalget i målet for Bayern München. Tom Starke blir nok andrekeeper for Bayern München. Han fikk vel 3 kamper i fjor for Bayern München og kan være en solid andrekeeper for Bayern München om Manuel Neuer blir skadet. Maximillian Riedmüller er ikke keeper mer for Bayern München. Han har dratt til Holstein Kiel.

Den viktigste forsvarsspilleren til Bayern München er Philipp Lahm. Han er kaptein for det tyskelandslaget og for Bayern München så han er utrolig viktig for dette Bayern Münchenlaget. Jerome Boateng spilte for Manchester City en liten stund, men der slo han ikke gjennom så da dro han til Bundesligaen og Bayern München og der har han vært en utrolig viktig fotballspiller for Bayern. Jerome Boateng scoret to seriemål for Bayern München. Daniel van Buyten skrev under ny kontrakt med Bayern München ut neste år, så han blir her frem til 2014.

Midtbanen til Bayern München er vel det sterkeste leddet i hele laget. Javi Martinez og Bastian Schweinsteiger sentralt på midten er to utrolig viktige fotballspillere for dette Bayern Münchenlaget. Offensivt har Bayern München utrolig mye godt. Mario Götze og Thiago har signert for Bayern München å hjelper til med enda mer bredde offensivt. Fra før av har de Franck Ribery som har skrevet under ny kontrakt med Bayern München. Samtidig har de Toni Kross og Thomas Müller som kan score den del mål for Bayern München. Arjen Robben har de også i bakhånd, spørs om han blir, eller drar.

Spisser sliter Bayern München litt med. Mario Mandzukic scoret 15 seriemål i fjor og er nok en av de viktigste spillerne i årets angrep. Mario Gomez er solgt til Fiorentina for 160 millioner kroner. Claudio Pizarro har skrevet under ny kontrakt som streker seg i 1 år for Bayern.

Spillere inn: Mario Götze, Thiago, Jan Kirchhoff

Spillere ut: Maximilian Riedmüller, Anatoliy Tymoshchuk, Mario Gomez

Bayern Munchen

Share