1. Barcelona

Barcelona endte i fjor som nummer 1 på tabellen. Barcelona hadde 100 poeng i fjor i La Liga. De tangerte Real Madrid sin rekord fra året før. Barcelona har et sterkt lag og det kommer til å bli interessant å følge de i årets sesong. Barcelona måtte samtidig ansette ny manager til klubben. Gerardo Martino er ny manager for Barcelona. Han får et godt lag å jobbe med i årets sesong.

Victor Valdez er soleklar førstekeeper for dette Barcelonalaget. Han blir nok en utrolig viktig spiller for dette Barcelonalaget. Victor Valdez har spilt 361 seriekamper for Barcelona og han er tredjekaptein for Barcelona. Samtidig har han fått 14 landskamper for Spania. Jose Manuel Pinto blir nok andrekeeper denne sesongen for Barcelona, han er en viktig del av Barcelonalaget. Jose Manuel Pinto har vært i klubben siden 2008. Han er inne i sin 6 sesong for Barcelona nå. Han har bare spilt 16 seriekamper for Barcelona, men han har en god førstekeeper foran seg i Victor Valdez. Oier Olazábal har vært i Barcelona siden 2008, og har 1 seriekamp for Barcelona.

Carles Puyol har vært kaptein i Barcelona i mange år nå. Men i de siste årene har Puyol slitt mye med skader. Får satse på at han kommer seg igjen og blir skadefri, han er en god midtstopper for dette Barcelonalaget. Han har spilt 100 landskamper og 3 landslagsmål for Spania. Han har samtidig spilt 387 seriekamper for Barcelona også har han scoret 11 seriemål for Barcelona. Barcelona har samtidig en god høyreback i Dani Alves, samtidig blir spillere som Gerard Pique og Jordi Alba utrolig viktig i årets sesong i La Liga.

Midtbanen til Barcelona er en utrolig sterk midtbane. Spillere som Xavi, Andres Iniesta, Sergio Busquets og Javier Mascherano blir nok viktig spillere i årets sesong. Andres Iniesta er fjerdekaptein på Barcelona og Xavi er visekaptein på dette Barcelonalaget. Francesc Fabregas er det store spørsmålet med dette laget, Manchester United har lyst på han, men vil han virkelig dra fra Barcelona og over til Manchester United som er erkerivalen til Arsenal. Francesc Fabregas scoret 11 seriemål i fjor for Barcelona og er nok en viktig spiller for dette Barcelonalaget. Han er god på det meste, og kan spille i de fleste posisjoner på banen.

Angrepsrekken til Barcelona blir i alle fall gøy å følge med i årets sesong. Lionel Messi blir det viktigste spilleren for Barcelona i år også. Scoret 50 seriemål i 11/12, mens Lionel Messi noterte seg for 46 seriemål i 12/13 sesongen i fjor. Alexis Sanchez scoret bare 8 seriemål i fjor for Barcelona, og bør vel score litt flere om kan skal hjelpe Lionel Messi offensivt. David Villa scoret 10 seriemål i fjor og er nå solgt til Atletico Madrid. Neymar er den nye signeringen for Barcelona, og det kan bli spennende å følge han i Barcelonadrakten. Messi, Neymar og Sanchez offensivt kan bli utrolig gøy å følge. Samtidig har de Pedro på kanten som også kan score en god del med mål. Han scoret 7 seriemål i fjor for Barcelona, mens Cristian Tello scoret 7 seriemål i fjor også for Barcelona.

Spillere inn: Neymar, Edu Bedia, Dani Nieto, Ortola, Jordi Quintilla, Cuenca, Rodri

Spillere ut: Rafinha(lån), Thiago, Gerard Deulofeu(lån), David Villa, Bojan(lån), Muniesa, Eric Abidal, Lomban

FC Barcelona

Share