Zahid med perlescoring for Vålerenga

Sarpsborg åpnet sesongen veldig sterkt med borteseier mot Tromsø på Alfheim og fikk tre gode poeng i seriestarten. Sarpsborg ligger som nummer seks på tabellen. Vålerenga for sin del imponerte også den forrige serierunden da de spilte hjemmekamp mot Strømsgodset som de slo 3-1. Vålerenga ligger som nummer tre på tabellen.

zahidSarpsborg og Vålerenga spilte en jevn første omgang, der ingen tok alt for stor risiko i kampen. Kort fortalt lite sjanser og 0-0 til pause. I den andre omgangen ble det mer action i kampen, men det varte ikke i så voldsomt lenge. Rekdal tok to bytter i pausen å fikk inn spillere som Sivert Heltne Nilsen og Daniel Braaten. Men det var Sarpsborg som tok ledelsen i kampen etter 66 minutter spill da Andreas Nordvik headet ballen i mål. Nordvik med en fortid i Vålerenga, scorer selvfølgelig mot Vålerenga. Sarpsborg holdt ikke lenge den 1-0 ledelsen. Ghayas Zahid prøvde seg på et langskudd bare to minutter senere som han satte sikkert i mål. Nydelig scoring fra Zahid som setter ballen pent i hjørnet fra 25 meters hold. Zahid har også en farlighet til i slutten på kampen som ikke går i mål.

Kampen endte med 1-1 mellom Sarpsborg og Vålerenga. Sarpsborg ligger som nummer to på tabellen etter to spilte serierunder, mens akkurat for øyeblikket er Vålerenga serieledere i Tippeligaen.

Share