• Home »
  • EM »
  • Xabi Alonso i hundre i sin kamp nummer 100 for Spania

Xabi Alonso i hundre i sin kamp nummer 100 for Spania

Spania har ikke spilt på sitt beste under mesterskapet, men har tatt med seg 2 seire og 1 uavgjort. Frankrike for sin del har ikke imponert noe seier mot Ukraina er det eneste de fikk i gruppen, og en uavgjort mot England. Sverige ble de rundspilt av og tapte tilslutt 2-0 den kampen.

Spania åpnet kampen best og styrte kampen. Tidlig i kampen blir Spania snytt for straffespark når Clichy tar Fabregas bakfra og det er et soleklar straffespark, men dommeren lar spillet gå videre. Etter 19 minutter får Spania sitt første mål i kampen det kommer av Xabi Alosno som setter inn sitt mål nummer 14 på landslaget med hodet. 1-0 til Spania, det stod seg også til pause.

I den andre omgangen er det litt mer fart over Frankrike, men de kommer ikke til de alt for store sjansene. Spania bestemmer seg for senere i kampen og sette mer fart i bakrom siden Frankrike må satse mer fremover. Spania tar ut spillere som Francesc Fabregas og David Silva å setter innpå spillere som Pedro Rodriguez og Fernando Torres. På overtid av den andre omgangen får Spania straffe. Xabi Alonso går frem å tar straffen og setter den sikkert i mål til 2-0 til Spania.

Kampen ender med 2-0 seier til Spania, som dominerer kampen, og som skal møte Portugal på onsdag. Frankrike er ute av EM etter at de egentlig spilte en dårlig kamp mot Spania.

Share