Wolfsburg fortsetter å imponere

Hamburg ligger som nummer 16 på tabellen. Hamburg har ikke scoret på de siste fire kampene i Bundesligaen, og har tapt de siste tre kampene i Bundesligaen. Hamburg har bare scoret 10 seriemål på hjemmebane denne sesongen. Wolfsburg for sin del har hatt en god sesong, de ligger bare ti poeng bak Bayern München om seriegullet, noe som vil være litt for langt, men det er ikke den voldsomme avstanden. Wolfsburg står med 2-1-0 på de siste tre seriekampene i Bundesligaen. Wolfsburg er ikke akkurat noe sterk på bortebane denne sesongen, og det er der de fort taper kampen om seriegullet i årets sesong. Wolfsburg ligger hele 14 poeng bak Bayern München på bortetabellen.

wolfsburgWolfsburg åpnet kampen best mot Hamburg og hadde gode sjanser fremover på banen, allerede etter 10 minutter spill kom kampens første scoring. Josua Guilavogui var målscorer for Wolfsburg. Wolfsburg leder fortjent 0-1 mot Hamburg. Wolfsburg hadde gode sjanser utover i omgangen, men gikk til pause med 0-1 ledelse over Hamburg. Wolfsburg kjører bra på i den andre omgangen også. Hamburg sliter med å få til de store sjansene. Wolfsburg får tilslutt uttelling på sjansene og etter 73 minutter spill kommer scoringen. Daniel Caligiuri setter ballen i mål og ordner 0-2 til Wolfsburg. Johan Djourou klarte å pådra seg to gule kort i slutten på kampen og Hamburg måtte fullføre de siste minuttene med ti mann mot Wolfsburg.

Kampen endte med 0-2 seier til Wolfsburg. Hamburg ligger som nummer 17 på tabellen, mens Wolfsburg holder tempoet oppe å ligger som nummer to. Wolfsburg ligger fremdeles ti poeng bak Bayern München.

Share