West Ham med sterk snuoperasjon mot Chelsea

West Ham vant Londonderbyet mot Chelsea etter en kamp som hadde det meste.

West Ham har imponert etter opprykket til Premier League. Chelsea har ikke vunnet på seks kamper og har slitt i lange perioder. Chelsea åpner kampen best mot West Ham. Etter 12 minutter kommer den første scoringen i kampen. Fernando Torres blir spilt fri av Victor Moses. Fernando Torres legger den 45 grader ut til Juan Mata som setter ballen i mål. 0-1 til Chelsea. Chelsea fortsetter med å imponere i den første omgangen, men ballen vil ikke i mål for Eden Hazard, Juan Mata eller Fernando Torres. Chelsea går til en pause med en fortjent 0-1 ledelse mot West Ham.

I den andre omgangen starter West Ham best og er utrolig nærme å komme likt med Chelsea. Etter 63 minutter kommer scoringen til West Ham og det er Carlton Cole som header ballen i mål. Juan Mata har en kjempesjanse rett etterpå på frispark som han sender i stolpen. Helt på slutten av kampen sliter Chelsea med å følge West Ham. Etter 86 minutter kommer 2-1 scoringen til West Ham. Mohamed Diamé banker ballen i mål. Etter 90+1 minutt kommer også det nok en scoring fra West Ham. Denne gangen er det Modibo Maiga som scorte målet for West Ham. Fernando Torres hadde en kjempesjanse på å få inn 3-2 men misset nok en gang.

Kampen endte med 3-1 seier til West Ham som vant mot Chelsea. West Ham var det beste laget i den andre omgangen å fortjente seieren mot Chelsea. Chelsea er nå syv kamper uten seier.

Share