West Bromwich klatret oppover til tredjeplass

West Bromwich passerte Chelsea på tabellen.

Tam start på kampen mellom Sunderland og West Bromwich. Men det tar seg sakte men sikkert oppover. Etter 30 minutter kommer 0-1 scoringen til West Bromwich ved Zoltan Gera som skyter fra 20 meter nydelig opp i høyre hjørnet. Shane Long setter inn 0-2 til West Bromwich etter 44 minutter å gjør slik at West Bromwich går til pause med 0-2 borte mot Sunderland.

I den andre omgangen prøver Sunderland framover men får ikke uttelling på mål før det hadde gått 72 minutter da Craig Gardner setter ballen i mål på et frispark som går via muren og i nettet. 1-2 mellom Sunderland og West Bromwich. Etter 81 minutter får West Bromwich et billig straffespark som Romelu Lukaku setter i mål til 1-3 for West Bromwich. Stephane Sessegnon setter inn 2-3 etter 87 minutter spill, å gjør slik at det er spenning i kampen igjen. Men kampen blir helt avgjort på over overtid da Marc-Antoine Fortune setter ballen i mål for West Bromwich. 2-4 til West Bromwich.

Kampen endte med 2-4 seier til West Bromwich som ligger nå som nummer 3 på tabellen, to poeng foran Chelsea. Sunderland ligger fremdeles på en 15. plass i årets Premier League å har skuffet stort i årets sesong.

Share