Verken Everton eller Fulham klarte å avgjøre kampen

Det skilte bare Fulham og Everton to poeng før kampen, og Fulham hadde dermed muligheten til å gå forbi Everton med seier. Både Brede Hangeland og John Arne Riise startet kampen for Fulham.

Det første målet i kampen kommer etter bare syv minutters spill, og det er Everton-keeper Tim Howard som scorer selvmål. 1-0 til Fulham og Martin Jols menn. John Arne Riise får gult kort etter 38 minutters spill for en stygg takling. Fellaini får en sjanse like før pause, men klarer ikke å sette den bak Mark Schwarzer i Fulham sitt mål. Everton har hatt ballen mest i førsteomgang, men det er altså Fulham som leder til pause.

Etter 54 minutters spill scorer Marouane Fellaini for Everton, det er fullt fortjent at Fellaini får inn et mål for Everton. 5 minutter etter at Fellainio scorer for Everton blir John Arne Riise byttet ut, og Ashkan Dejagah kommer inn.

Everton har snudd kampen i det 71. minutt da Marouane Fellaini setter ballen i mål. Det er fullt fortjent at Everton leder kampen. Resultatet skal ikke holde seg ut kampen, for etter 90 minutter scorer Evertons Steve Sidwell. Det ender 2-2 mellom Fulham og Everton. Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham.

Share