Ukens lag Runde 9 – Premier League

Keeper: Mat Ryan – Brighton

Ryan var meget viktig i buret i Brighton’s 1-0 seier over Newcastle på St. James’ Park. Newcastle presset i store deler av kampen, men Ryan sto frem med hele 6 redninger i løpet av kampen, noe som gjorde at Brighton nok en gang holdt nullen.

 

Høyreback: Hector Bellerin – Arsenal

Bellerin var meget god i kampen mot Leicester som Arsenal vant 3-1 mandag kveld. Sett bort i fra den uheldige touchen på innlegget som førte til 1-0 til Leicester var han meget god offensivt. Han endte med 2 assist etter to dype løp og 2 meget presise pasninger inn i feltet som ble satt inn av Özil og Aubameyang.

Midtstopper: Lewis Dunk – Brighton

Den storreiste midtstopperen var meget viktig i at Brighton klarte å holde nullen mot Newcastle, ryddet unna det meste som kom når Newcastle presset store deler av kampen. Ledertype som gikk foran i duellspillet og gav mye hjelp til sin keeper.

Midtstopper: Craig Cathcart – Watford

Cathcart var solid i ett Watford-midtforsvar som stoppet Wolverhampton i å skape noen store sjanser i deres 0-2 seier. Spissen Jimenez ble kontrollert i store deler av kampen.

Venstreback: Benjamin Mendy – Man. City

Den gøyale franskmannen er tilbake på backen, og viste at han fortsatt bidrar med mye offensivt. Aktiv på venstresiden og fikk sin målgivende etter 90 min da han serverte Sane. Var også solid bakover i ett City-lag som holdt nullen.

 

Høyrekant: David Silva – Man. City

Silva var briljant igjen i City sin overkjøring av Burnley med 5-0. Først serverte han Aguero lekkert til 1-0 etter 17 min, deretter serverte han navnebror Bernardo Silva etter 55 min men en perfekt pasning som han bare kunne bredside i mål.

Sentral midtbane: Abdoulaye Doucoure – Watford

Doucoure er kjent som en kriger på midten, men i 2-0 seieren mot Wolves var han også kreativ. Han hadde 2 målgivende på bare 2 minutter hvor han først spilte gjennom Capoue etter 20 min som satte inn 1-0, og rett etterpå spilte han også gjennom Pereyra som satte inn 2-0.

Sentral midtbane: Mesut Özil – Arsenal

Özil var på virkelig på humør i hjemmekampen mot Leicester som endte med 3-1 seier. Først bredsidet han ett innlegg fra Bellerin inn i mål utagbart via stolpen rett før pause, og i andre omgang hadde han en fantastisk assist til Aubameyang på 3-1 scoringen hvor han lobbet ballen over Schmeichel.

Venstrekant: Anthony Martial – Man. United

Martial var i slag på Stamford Bridge med 2 scoringer. Først satte han inn en retur etter ett skudd fra Mata på sikkert vis etter 55 min, mens scoringen etter 77 min var enda finere hvor han hadde en fin førstetouch i boksen og skrudde ballen ned i hjørnet.

 

Spiss: Sergio Aguero – Man. City

Aguero var meget aktiv i kampen mot Burnley, åpnet scoringsshowet etter 17 min med en enkel tap-in scoring. Burde ha scoret mange flere, kom til ekstremt mange sjanser som han burde satt, spilte også opp sine lagkamerater til gode posisjoner.

Spiss: Pierre-Emerick Aubameyang – Arsenal

Aubameyang spilte bare 30 min men var helt enorm da han kom inn. Scoret etter bare 2 min på banen med en meget enkel scoring fra 5 meter med målgivende fra Bellerin, 3 min senere var det nesten en identisk scoring men denne gangen med målgivende fra Özil. Han viste sin store evne til å være på rett plass til rett tid i boksen.

 

Share