Tottenham snudde kampen og vant

Tottenham med nok en sterk seier på bortebane.

Tottenham kjørte over Sunderland i den første omgangen, og hadde mange gode sjanser i den første omgangen, som de ikke klarte å score på. Emmanuel Adebayor traff tverliggeren og det var det nærmeste Tottenham var i den første omgangen. Men Sunderland tok ledelsen på sin første skikkelig målsjanse etter 40 minutter spill med John O´Shea. 1-0 stod seg også til pause for Sunderland.

I den andre omgangen får Tottenham en tidlig scoring. Carlos Cuellar header ballen i eget mål etter 48 minutter spill. Etter 51 minutter kommer 1-2 scoringen til Tottenham. Aaron Lennon setter ballen i mål for Tottenham. Tottenham har vært best under hele kampen, og spilte god fotball. Gareth Bale fikk sitt femte gule kort å må stå over mot Reading 1. januar. Egentlig skulle Gareth Bale fått straffe i den situasjonen, men fikk gult kort for filming.

Kampen endte med 1-2 seier til Tottenham som for øyeblikket ligger på en 3. plass i årets Premier League med 36 poeng. Sundeland ligger som nummer 13. plass etter 20 kamper spilt.

Share