Torres med scoring for Atletico som tok en lettseier

Atletico Madrid har skuffet den siste tiden i serien og klarte ikke mer enn uavgjort i sist seriekamp mot Espanyol. Atletico Madrid har falt ned fra tredjeplass til en fjerdeplass på tabellen. Atletico Madrid har vært gode hjemme denne sesongen og i fjor vant Atletico Madrid hele 7-0 mot Getafe på hjemmebane.

torresGetafe ligger nede på en 13. Plass på tabellen. Getafe er i bra form for tiden, men de kommer til å få det tøft mot et Atletico Madrid-lag som må begynne å ta poeng om de vil komme som nummer 3 i årets La Liga.

Atletico Madrid starter kampen bra, og får inn en tidlig scoring i den første omgangen. Fernando Torres er kjent for å score tidlig i kampene for Atletico Madrid, og setter dermed inn sitt første seriemål i La Liga denne sesongen. 1-0 til Atletico Madrid etter tre minutter spill. Atletico Madrid får også inn 2-0 i slutten på den første omgangen. Tiago er målscorer for Atletico. Atletico Madrid går til pause med 2-0 mot Getafe. I den andre omgangen produserte Atletico Madrid mange gode sjanser, men de slo litt av gassen å tok en grei seier mot Getafe.

Kampen endte med 2-0 seier til Atletico Madrid. Atletico Madrid ligger fremdeles som nummer fire på tabellen. Atletico Madrid ligger poenget bak Valencia som har tredjeplassen på tabellen. Getafe ligger som nummer 13 på tabellen.

Share