Torino med sterk borteseier

Atalanta tok et sterkt bortepoeng mot Torino sist gang i serien. Atalanta ligger som 17 på tabellen. Atalanta har klart å fått med seg poeng i de siste tre kampene i Serie A, der alle kampene har endt med uavgjort. Torino ligger helt oppe på en syvendeplass så langt. Torino har hatt en varierende form den siste tiden. Torino står med 2-2-2 på de siste seks kampene i Serie A.

torinoTorino har begynt kampen best mot Atalanta. Torino gikk opp til en 0-1 ledelse allerede etter 20 minutter spill. Fabio Quagliarella ordnet 0-1 til Torino og sørget derfor for sitt 11. Seriemål denne sesongen. Torino fortsatte videre i første omgangen og Kamil Gilk ordnet 0-2 til Torino seks minutter før pause. Torino går til pause med en fortjent 0-2 ledelse mot Atalanta. Atlanta har kommet seg mer inn i kampen i den andre omgangen og etter 74 minutter spill kommer scoringen. Mauricio Pinilla scorer sitt tredje seriemål for Atalanta denne sesongen, og sitt totalt sjette seriemål i Serie A denne sesongen. Migjen Basha og Mauricio Pinilla begynner å slåss på slutten av kampen og begge blir belønnet med direkte rødt kort.

Kampen endte med 1-2 seier til Torino. Atalanta ligger som nummer 17 på tabellen, mens Torino kjemper høyt oppe på tabellen og ligger for øyeblikket som nummer syv på tabellen.

Share