To nordmenn involvert i kampen mellom Fulham og Reading

Reading trengte virkelig poeng mot Fulham ettersom de lå på sisteplass før kampen med bare 3 poeng. Fulham på sin side har hatt en grei start på sesongen, og lå før kampen som nummer 8 på tabellen i Premier League.

Fulham startet med både John Arne Riise og Brede Hangeland i kampen mot Reading. Fulham har det meste av spillet i førsteomgang, men klarer ikke å sette ballen i mål. Hangeland får en mulighet på hodet etter 23 minutters spill, men klarer å presse ballen under tverrliggeren. Mot spillets gang setter Mikele Leigertwood inn 1-0 til Reading etter 26 minutter. Selv om Fulham var best i førsteomgang, så står det altså 1-0 til pause.

I andre omgang fyrer John Arne Riise av et frispark etter 49 minutters spill. Ballen går via muren, og til en corner som ikke resulterer i noe mål. 61 minutter spill og innbytteren Bryan Ruiz setter inn en fullt fortjent utligning. Chris Baird styrer ballen i mål fra en corner, og Fulham har snudd kampen.

Etter 85 minutters spill setter Garath McCleary ballen i mål for Reading, og det er igjen uavgjort. Svaret fra Fulham kommer 3 minutter etterpå, og Dimitar Berbatov scorer for Fulham. John Arne Riise og Brede Hangeland sin klubb har igjen tatt ledelsen. Ledelsen skal vise seg å ikke vare så lenge, for etter 90 minutters spill setter

Det var en fartsfylt kamp mellom Reading og Fulham, og det kunne fort endt opp med seier til ett av lagene. Kampen ender 3-3.

Share