Tips til Eliteserien Fantasy – serierunde 4

Fantasy-sesongen i Eliteserien er godt i gang, hvor vi nå har kommet til serierunde 4. Mange lag har fått utsatte kamper og Strømsgodset, Ranheim og Sandefjord har ‘double gameweek’ denne runden. Vi har ett storoppgjør med Rosenborg mot Molde på Lerkendal, mens ett sterkt Brann tar imot KBK på hjemmebane.

MICHAEL KARLSEN, RANHEIM – PRIS: 6.1, EIERANDEL: 7,6%

Michael Karlsen fikk virkelig vie seg frem på det øverste nivået sist men en fantastisk kamp mot Stabæk, endte med 2 mål, 1 assist og 3 bonuspoeng (15). Prisen har nå også gått opp etter at mange hopper på Ranheim-toget. Med en dobbelrunde denne runden med bortekamper mot Tromsø og Sandefjord, i tillegg til nok en dobbelrunde i runde 6 mot LSK og Brann er det lett å skjønne hvorfor folk henter trønderen. I ett offensivt Ranheim med stor entusiasme etter opprykket og en offensiv fotball uansett hvem de møter er en Karlsen som også tar straffer ett meget bra valg på ditt fantasy-lag.

MARCUS PEDERSEN, STRØMSGODSET – PRIS: 10.2, EIERANDEL: 19.9%

I ett offensivt Godset er Marcus Pedersen targetspissen, i hjemmedebyen mot Stabæk var han i fyr og flamme med 2 scoringer og 3 bonuspoeng (13), hadde også flere sjanser utenom det. I forrige kamp mot Brann var Godset overraskende tamme med spillere som Ulland Andersen og Jradi ute. Selv om Pedersen gikk målløs den kampen skapte han lagets største sjanse med en heading i stolpen. Med dobbelkamp denne runden borte mot Vålerenga og Tromsø kan man forvente scoringer, noe man kan gjøre enda mer hvis Ulland Andersen og Jradi spiller og er tilbake fra skade.

GILLI ROLANTSSON, BRANN – PRIS: 6.5, EIERANDEL: 16%

I Rolantsson finner vi meget god verdi foran kampen mot KBK. Satt opp som forsvarsspiller men er venstreving, har spilt sesongens 2 første kamper, enda mer fast nå etter Skaanes sin overgang til Start. Fordelen med Rolantsson er at han kan hente rent bur i ett solid Brann-forsvar samtidig som han er meget farlig offensivt. Rent bur og målgivende første kampen mot Bodø/Glimt, 4 poeng mot Godset sist. Spilte 90 min begge kampene. Hjemme mot KBK er det gode muligheter for rent bur og målpoeng i ett Brann-lag som ser meget solid ut.

RUNDENS KAPTEIN: GILLI ROLANTSSON

Share