Tips til Eliteserien Fantasy – Runde 9

Vi er inne i de travle mai-dagene og kampene kommer meget tett. Cupkamper bidrar også til roteringen innad hos lagene, og sjansen for skader blir større. Her kommer noen forslag til spillere man bør vurdere og sette inn på sitt lag.

FREDRIK NORDKVELLE, ODD – PRIS: 6.4, EIERANDEL: 2.9%

Etter en meget svak start har ODD endelig funnet tilbake til sitt gamle jeg, og i det siste kampene har angrepsspillet virkelig stemt. Fredrik Nordkvelle er involvert i det meste fra sin indreløperposisjon, man kjenner ham igjen fra tidligere toppsesonger i ODD-drakta. Sist kamp fikk han 14 poeng med en scoring, assist og 3 bonuspoeng, før det fikk han 8. ODD har ett bra kampprogram (Ranheim, Sandefjord, Stabæk, KBK), og mot Ranheim i helga er det gode mulighet for at han er involvert igjen mot ett lag som slipper inn mye mål.

STEFFEN LIE SKÅLEVIK, BRANN – PRIS: 7.0, EIERANDEL: 19,2%

Steffen Skålevik er ett rimelig spissvalg som leverer varene. 13 poeng sist med 2 scoringer mot Tromsø, 2 mål også i bortekampen mot Ranheim. Spiller for ett lag med enorm selvtillit for tiden, er en dukkoppspiss som alltid jakter scoringer. Spiller også her mot gamleklubben Start som han var lånt ut til, ligger en scoring i lufta da mot ett Start-forsvar som sliter enormt. Usikkerheten er at han ofte blir byttet ut etter 60-70 min, men han har ofte scoret 1 eller 2 ganger før han byttes ut.

RUNDENS KAPTEIN: MARCUS PEDERSEN, STRØMSGODSET – PRIS: 11, EIERANDEL: 37,4%

Marcus Pedersen har levert mye opp og ned i år, det er særlig på hjemmebane han trives og får sine scoringer, vi husker blant annet hat-tricket hans mot Odd. Er ligaens toppscorer med 8 mål. Så ok ut mot Bodø/Glimt sist kamp, kom til en del gode sjanser sammen med Strømsgodset som fortjente og vinne den kampen, scoret også på straffe. Sarpsborg har sett mye mer usikker ut bakover i det siste, noe Godset og Pedersen kan utnytte.

RUNDENS USIKRE: NICKLAS BENDTNER, ROSENBORG – PRIS: 12.9, EIERANDEL 38.8%

Mange begynner å kvitte seg med Bendter nå for tiden etter hans svake prestasjoner i det siste. Har gått ned i pris etter at han har opptatt venstrekanten og sliter med å komme til store sjanser, selv om han hadde en gigasjanse mot Ranheim. For så mye penger er det lite verdi i å ha han i sitt lag istedenfor andre alternativer, som f. eks Søderlund, Pedersen, Johnson o.s.v.

 

 

Share