Tips til Eliteserien Fantasy – Runde 7

Nok en fantasyrunde er over, hvor mange av de som spilte parker bussen med spillere fra Brann, Ranheim eller Rosenborg fikk store poengsummer denne runden. Nå er dobbelrundemorroa over for denne gang, og runde 7 står foran oss. Her kommer noen tips til spillere man bør vurdere til sitt lag denne runden.

DANIEL BERNTSEN, TROMSØ – PRIS: 5.1, EIERANDEL: 2,2%

Hvis du ser etter en billigspiller til dit lag er Daniel Berntsen ett meget bra valg. Han har slått til fra første kamp i Tromsø-drakta etter overgangen fra Molde, hvor han passer meget bra inn i Tromsø sin ballbesittende stil. Han har en offensiv utgangsposisjon hvor han ofte spiller i rollen rett bak spissen Espejord i 3-4-3, og han har levert bra med målpoeng så langt. Han står med 2 mål og 2 målgivende, samt 3 bonuspoeng. For prisen 5.1 er Berntsen et røverkjøp, hvor han kan levere igjen allerede til helga hjemme mot KBK.

DAVID AKINTOLA, HAUGESUND – PRIS: 5.9, EIERANDEL 15.3%

Fortsetter med billigspillere, hvor David Akintola har vært en åpenbaring i Haugesund etter overgangen fra Jerv. Står med 2 mål og 3 assist på 6 kamper, hvor han har spilt 90 min i alle, i tillegg til 8 bonuspoeng. Han har fart og dribleferdigheter som mange forsvarsspillere i Eliteserien sliter med å håndtere. Borte mot ett meget skjørt Start-lag er det gode muligheter for ett Haugesund som har vært gode på bortebane. I ett lag som jobber steinhardt defensivt er han den som får frihet offensivt og skaper det meste for laget.

TAIJO TENISTE, BRANN – PRIS: 5.6, EIERANDEL: 6,7%

Det er meget vanskelig å ikke ha en Brann-forsvarer for tiden når de leverer så mye poeng. Forsvarsmessig er de bunnsolde og de skaper også ting fremover. Teniste kan være ett spennende valg foran Wormgoor og Rolantsson for å skille seg ut fra andre til en billigere pris. Ekstremt solid høyreback som har spilt vært eneste minutt i alle kampene i år, har også 2 målgivende. Har ett meget bra samspill med Komsoon på høyrekanten. Gode sjanser for poeng borte mot Sandefjord.

RUNDENS KAPTEIN: ERLING-BRAUT HÅLAND, MOLDE – PRIS: 6.3, EIERANDEL: 6,3%

Unggutten er på de flestes lepper for tiden med strålende kamper mot både Lillestrøm og Vålerenga, en spiller Solskjær har enormt tro på. Men man må tenke på rotasjonen Solskjær står for og hans uttalelser om at man ikke skal slite 17-åringen ut med for mye kamper, men han bør få fortsette på topp i nærmeste fremtid iallefall. En Molde-spiss til den prisen er alltid spennende, og i en hjemmekamp mot ett bortesvakt ODD kan man forvente scoringer. Etter den fantastiske straffescoringen hans mot LSK forventer man at han fortsetter med den oppgaven. Han var også meget nære scoring mot Vålerenga sist, ble tatt ut etter 82 min der.

RUNDENS USIKRE: KEVIN KABRAN, START – PRIS: 6.5, EIERANDEL: 11,9%

Kabran startet sesongen fantastisk med 1 mål og 1 målgivende mot Tromsø, etter det har det blitt 0 målpoeng og 0 bonuspoeng. I ett Start som sliter har han ikke stått fram de siste kampene, og sist kamp ble han benket og kom inn etter 75 min. Men de nye signeringene Start har fått inn kan det bli en del roteringer og han kan fort se mer tid på benken. Sigurdarson var god sist kamp og scoret mål, Skaanes har også fått startet på høyrevingen. Finnes bedre alternativer å velge mellom enn Kabran for tiden.

 

Share