Tips til Eliteserien Fantasy – runde 15

I disse VM-tider ruller fortsatt Eliteserien videre, hvor vi snart er halvveis i sesongen. Brann fortsetter å se uslåelige ut, mens det kanskje er tegn til at Rosenborg har våknet med 3-0 seieren over Vålerenga. Her kommer noen tips til den 15 serierunden i Eliteserien Fantasy:

ALEXANDER STØLÅS, HAUGESUND – EIERANDEL: 17,7%, PRIS: 5,7

Nok en gang leverte Stølås poeng, denne gangen 11 mot LSK i en kamp de slapp inn 2 mål. Selv når han ikke får poeng for clean sheets er han alltid farlig fremover med sin venstrefot fra cornere og skuddposisjoner. Har 2 fine kamper fremover nå med Stabæk borte og Sandefjord hjemme. Står med 2 mål og 5 assist, det er meget fine tall for en forsvarsspiller.

LASSE NILSEN, TROMSØ – EIERANDEL: 4,3%, PRIS: 4,8

Spiller venstrevingback i Tromsø sin fembacksformasjon, og har levert som bare det i det siste med scoringer i 2 kamper på rad mot RBK og Sarpsborg. Tromsø er et offensivt lag som ikke ofte holder nullen, men det blir en bonus med Nilsen som har levert 3 scoringer og 1 assist i år, billig forsvarer til meget god verdi. Hjemmekamp mot Odd i denne serierunden.

EIRIK ULLAND ANDERSEN, STRØMSGODSET – EIERANDEL: 8,8%, PRIS: 9,5

Nå ser det ut som om en av spillets mest hypede spillere før sesongen endelig har våknet, Ulland viste frem skuddfoten sin igjen mot Ranheim med en scoring og en assist. Under ny trener i Ingebretsen sprudler Godset igjen, hvor Ulland er meget sentral i det offensive spillet. Døballer, frispark, langskudd og gjenombruddspasninger er på repertoaret hans igjen etter at han gikk hele 8 kamper fra starten av sesongen uten målpoeng. Kan fort bli en must-have resten av sesongen gjennom.

RUNDENS KAPTEIN: NICKLAS BENDTNER, ROSENBORG – EIERANDEL: 27,7%, PRIS: 12,7

Bendtner ser ut til å ha lagt skuffelsen etter å ikke ha blitt tatt ut til VM bak seg med en god prestasjon mot Vålerenga. Fra spissplassen leverte dansken en scoring og en målgivende. Når nå Rosenborg skal møte bunnlaget Sandefjord på bortebane bør man forvente at Rosenborg kjører på videre. Det var forbedring hos Sandefjord med ny trener og 1-1 mot Bodø Glimt sist, men ligger fortsatt desidert sist.

 

Share