Tips til Eliteserien Fantasy – runde 13

Serierunde 13 ligger foran oss, hvor vi etter den får en 2 ukers pause. Det er en spennende fantasyrunde som ligger foran oss hvor mange av topplagene har vanskelige bortekamper eller møter tøff motstand. Her kommer noen tips til interessante spillere foran denne serierunden:

DAOUDA BAMBA, KRISTIANSUND – PRIS: 7.2, EIERANDEL: 12.7 %

Bamba har vært en solid poengplukker for KBK i det siste med 4 mål og 1 målgivende på de siste 5 kampene. Som billigspiss er han ett meget bra alternativ som virkelig er i form for tiden. I ett derby hjemme mot Molde kan han fort komme på scoringslisten igjen, noe han gjorde forrige sesong. Han er det fremste angrepsalternativet og er kapabel til å skape ting helt på egenhånd med sin store fart.

ALEXANDER STØLÅS, HAUGESUND – PRIS: 5.4, EIERANDEL: 15.7%

Haugesund har ett meget bra kampprogram fremover med Sandefjord B, LSK H, Stabæk B og Sandefjord H, noe som gjør at forsvarsspillere fra Haugesund ser meget spennende ut. Spørsmålet er hvem man skal velge i backrekken. Stølås er ett meget godt alternativ, hvor han får med seg clean sheets i ett defensivt solid Haugesund og har en meget farlig venstrefot. Tar ofte hjørnespark og døballer og er ofte med fremover. Står med 1 scoring og 3 målgivende så langt. Ett billigere alternativ i Skjerve kan også vurderes (4.9)

RUNDENS KAPTEIN:  OHI, STABÆK – PRIS: 8.9, EIERANDEL: 21,6%

Ohi har kanskje ikke levert som man har forventet før sesongen med 6 scoringer på 12 kamper, men han leverer stabilt. I ett offensivt Stabæk som spiller angrepsfotball uansett har han skapt flere store sjanser gjennom sesongen som burde gitt ham flere scoringer. Han har scoret i sine 2 siste kamper og man kan forvente nok en scoring i denne rundens hjemmekamp mot Bodø Glimt.

RUNDENS USIKRE: SAM JOHNSON, VÅLERENGA – PRIS: 9.5, EIERANDEL: 27,1%

Kan være en god tid for å selge Johnson nå som har en meget tøff bortekamp mot RBK, og bortekamper mot Molde og RBK ligger også i nær fremtid. Han har også steget så mye pris at man kan tjene en del på ham. Vålerenga har heller ikke sprudlet offensivt, så selv om Johnson er en farlig spiss er det ikke sannsynlig at han får mange sjanser i kampene fremover, det finnes andre mer spennende alternativer å velge mellom.

Share