Tips til bettingselskaper for å tippe fotball online

Tidligere spilte “alle” nordmenn hos Norsk Tipping ettersom dette var det eneste alternativet. Etter internettrevolusjonen kan man plassere spill hos svært mange aktører på nett, og disse tilbyr nesten alltid bedre odds enn gode gamle Norsk Tipping. De fleste vil nok spille der det er høyest odds, selv om det fortsatt er noen som tenker på grasrotandelen som Norsk Tipping deler ut til norske lag og klubber.

I denne artikkelen vil vi gå inn på noen av de mest populære av de utenlandske bettingselskapene blant nordmenn. Nordicbet, Unibet og Betsson er kanskje de 3 mest populære aktørene, og alle disse tilbyr høye odds på fotball. John Arne Riise inngikk nylig en avtale med Betsson, som skapte stor debatt i norske medier. NFF på sin side var langt i fra fornøyd med denne avtalen, og den planlagte markeringskampen for å hylle Riise har blitt avlyst.

Unibet

Unibet er en aktør som har vært på bettingmarkedet i lang tid, og ble etablert helt tilbake i 1997. På sportsbetting siden har Unibet fått en rekke utmerkelser for beste operatør. Beste sportsbetting-aktør ble de tildelt i 2006, 2008 og 2009. Hos Unibet kan du spille på kamper underveis, kalt Live Betting, og du kan selvfølgelig spille på kamper før de har startet.

Unibet har tippeobjekter ned til 3. divisjon på norsk fotball, og en bonus på opp til 1000 kroner ved første innskudd. Unibet har over 7 millioner kunder over hele Europa, og er en populær aktør i de nordiske landene. Det skal også sies at Unibet har Norden som et satsingsområde, noe du sikkert har lagt merke til på all reklamen som går på flere norske TV-kanaler.

Nordicbet

Nordicbet er en av de kjente bettingselskapene, og satser bredt på norsk fotball. Hos denne bettingleverandøren kan man tippe norsk fotball helt ned til fjerde divisjon. Følger man med lengre nede i divisjonene kan det fort være noen penger å vinne. Det er ikke alltid de som setter odds lengre nede i divisjonene har så mye peiling, og det kan du utnytte til din fordel.

Det er mange forskjellige kamper å tippe på hos Nordicbet i ulike land. Det er store muligheter for livebetting via deres funksjon som kalles LiveBet. Å tippe underveis kan være morsomt, men pass på så du ikke tømmer lommeboka. Det er fort gjort å bli gira underveis i kamper, og da kan det være greit å sette en restriksjon på hvor mye du kan bruke på en dag. Nordicbet lar deg se en rekke fotballkamper via nettleseren. Dette er et unikt tilbud, som få kan stille opp med. Unibet har dette også, men det er svært få aktører som tilbyr fotballkamper via nettleseren hos bettingselskapene.

Nordicbet har en god kundeservice, og du vil kunne kontakte de via mail, live-chat og telefon. Uansett hvilken tid på døgnet du tar kontakt, så er det stor sannsynlighet for at du får raske svar. Det er altså en topp kundeservice hos dette bettingselskapet, som for det meste har kunder i Skandinavia. Nordicbet med 10 års erfaring er en habil og pålitelig bettingaktør, som du burde gi en sjanse. Av og til pleier de å sende ut en e-post med informasjon om at du kan gjøre et risikofritt bet for 100 kroner, og om du taper, så får du tilbake pengene.

Betsson

Betsson er den tredje bettingaktøren vi skal omtale her på Fotballblogg.com. Spillselskapet Betsson var ett av de spillselskapene som var først ute med å tilby live betting til sine kunder. Betsson fikk lisensen i 2002, og kunne tilby spill på fotball, poker, bingo og casino til nordmenn i 2004. I 2008 nådde Betsson milepælen med 1 millioner kunder.

Planlegger du å gjøre ditt første innskudd hos Bettsson, så vil de doble det, slik at du kan tippe for mer enn hva du hadde planlagt. Setter du inn 100 kroner vil du få 200 kroner å spille for. I likhet med Nordicbet, så tilbyr Betsson tipping helt ned til 4. divisjon. Så det er absolutt en bettingside som du bør vurdere når du skal tippe på fotball. Betsson har i gjennomsnitt høyere odds enn Norsk Tipping, noe som vil gi en større gevinst for deg.

Lykke til med valget av spilloperatør, og vi håper at du nøt godt av de tre tipsene vi ga deg.

soccer_betting

Share