Tippeligatips 6. Runde

Aalesund – Rosenborg

Aalesund har slitt i år med å få ballen innenfor mål, og de har ikke skapt alt fort mange målsjanser fremover heller. Aalesund har ikke en spesiell målscorer på laget sitt.

Rosenborg for sin del har hatt en bra start på sesongen og står nå med 3-2-0 og leder Tippeligaen etter de 5 første rundene. Sist vant de 3-0 hjemme mot Tromsø, der de spilte en veldig god kamp.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med 1-2 seier til Rosenborg. Denne kampen blir en B.

Lillestrøm – Strømsgodset

Lillestrøm har fremdeles ikke vunnet en kamp i årets Tippeliga, og du må helt tilbake til august i 2011 da du finner sist Lillestrøm vant en kamp i Tippeligaen. Lillestrøm har ikke holdt så bra helt på slutten av kampene, og har fått mindre poeng enn det de egentlig skulle hatt.

Strømsgodset har hatt en kjempestart på sesongen og står med 3-1-1 på de 5 kampene de har spilt.

Mitt tips for denne kampen er at Lillestrøm får sin første hjemmeseier og sin første seier i Tippeligaen siden August i 2011. Kampen ender med 2-1 seier til Lillestrøm. Denne kampen blir det en H.

Viking – Haugesund

Viking har egentlig vært gode i år, men har ikke fått betalt for de poengene de har i årets sesong. De skulle hatt flere poeng enn det de har.

Haugesund har nesten bare to menn som scorer målene sine og det er Nikola Djurdjic og Alexander Søderlund som har scoret fire hver for Haugesund.

Mitt tips for denne kampen er at det blir jevnt, tror det ender med 1-0 eller 2-1 seier til Viking. Kampen ender med en H, men det kan også være en fordel og legge til en U på denne kampen.

Fredrikstad – Sandnes Ulf

Fredrikstad knuste først Stabæk på hjemmebane, før de kom seg på jorden på hjemmebane, da de fikk seg et tap mot Rosenborg.

Sandnes Ulf har ikke vært noe spesielt god på bortebane i år, og står med et 3-1 tap fra Bergen og et 3-1 tap oppe i Tromsø.

Mitt tips for denne kampen er at det blir en kamp med mye dueller, og en kamp der Sandnes Ulf vil vise seg fra en mye bedre side på bortebane, denne kampen kommer til å ende med 1-1 eller 2-1 seier til Fredrikstad. HU er et sikker tips for denne kampen.

Stabæk – Odd/Grenland

Stabæk som har bare et poeng på 5 kamper, har allerede fått hørt fra Henning Berg at de kommer ikke til å spille i Tippeligaen 2013.

Odd/Grenland sin del så har de vært dårlige i serieåpningen, noe som de også var i fjor. Odd/Grenland sliter med en Frode Johnsen som ikke har scoret på lange tider, og sliter med å vinne kamper.

Mitt tips for denne kampen er at det løsner for Odd/Grenland. Stabæk 1-3 Odd/Grenland, dette blir en B. Frode Johnsen scorer også sitt mål nummer 100 i denne kampen for Odd/Grenland.

Tromsø – Hønefoss

Tromsø har ikke møt den sterkeste motstanden i årets Tippeliga, før sist helg da de møte Rosenborg på Lerkendal og ble slått ganske så kraftig.

Hønefoss har ikke tapt i årets Tippeliga, og er et lag som det ikke er så lett å spille mot. Hønefoss har også en god spiss på topp fra Finland. Riku Riski har scoret fire mål for Hønefoss på de fem kampene han har spilt.

Mitt tips for denne kampen er at det blir jevnt, men Tromsø går nok av med seieren 2-1 mot Hønefoss. Kampen ender med en H.

Sogndal – Molde

Sogndal er tippeligaens beste bortelag, men på hjemmebane har de 0-2-0 og har ikke vunnet eller tapt, men Sogndal er Tippeligaens nest dårligste hjemmelag.

Molde for sin del er norges nest beste hjemmelag. Men på bortebane har de ikke scoret mål i år, og de har sluppet inn 3 på bortebane, og de er det fjerde dårligste bortelaget i årets Tippeliga.

Mitt tips for denne kampen er at Molde tar sin første borteseier for året med at de slår Sogndal 1-2. Denne kampen her ender det med en B.

Brann – Vålerenga

Brann har vært skuffende i årets Tippeliga, og ligger langt nede på tabellen, før sesongen ble de tippet som favoritter til å ta medalje, men nå ligger de i motsatt retning. Brann bør sikre seg en seier i denne kampen om de vil være med å kjempe høyere på tabellen, og få en plass innenfor topp 4.

Vålerenga for sin del har vært heldige i årets sesong, men fikk seg et tap i sist kamp på hjemmebane, der de tapte for et Sogndallag som kontret Vålerenga i senk. Vålerenga skal få det tøft med å komme til Bergen.

Kampen ender med seier til Brann som vinner kampen 3-1 mot Vålerenga. Denne kampen ender med en H.

Share