Tippeligatips 23. Runde 2012

Viking – Strømsgodset

Viking har ikke hatt noen god periode i det siste og står med 0-2-1 på de siste tre kampene de har spilt. Viking må spille på sitt aller beste om de skal kjempe om poeng på hjemmebane mot Strømsgodset som er serieleder.

Strømsgodset fikk sin første seier siden slutten på Juli. Strømsgodset vant kampen 4-0 mot Aalesund, og beviste at de fremdeles er en gullkandidat.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med 1-1 eller 1-2 seier til Strømsgodset. Denne kampen ender med UB.

Aalesund – Lillestrøm

Aalesund har på de siste tre kampene 2-0-1. Sist ble de banket av Strømsgodset på bortebane.

Lillestrøm for sin del sliter langt nede på tabellen, og bør nok få med seg poeng fra Color Line om de vil være enda mer sikker om å ikke havne blant de nederste nedrykkslagene.

Mitt tips for denne kampen er at Aalesund tar seieren. Tror Aalesund vinner kampen 2-0 mot Lillestrøm. Denne kampen ender med en H.

Haugesund – Sandnes Ulf

Haugesund har to strake tap i Tippeligaen nå. Tap hjemme mot Odd/Grenland med 0-1 og tap på bortebane mot Molde 1-0. Men Haugesund har fremdeles en god målforskjell, og har mye og spille for enda.

Sandnes Ulf klarte uavgjort på hjemmebane mot Brann. Sandnes Ulf har også mye å kjempe om siden de ligger og kjemper om å berge plasse i Tippeligaen.

Mitt tips for denne kampen er at Haugesund kommer til å gå av med seieren. Haugesund kommer til å vinne kampen 4-1 mot Sandnes Ulf. Denne kampen ender med en H.

Sogndal – Tromsø

Sogndal har 0-2-5 på de syv siste kampene i Tippeligaen og har en dårlig trend. Sogndal tapte borte mot Fredrikstad sist kamp.

Tromsø står med fire strake seire. Tromsø har vist skikkelig god form de siste kampene og er på vei oppover på tabellen, og kan komme seg helt opp i ryggen på de tre lagene som er fremst om de fortsetter slik.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med borteseier. Sogndal taper kampen mot Tromsø, det ender med 1-3 til Tromsø. Denne kampen ender med en B.

Stabæk – Fredrikstad

Stabæk fikk seg en sterk borteseier mot Odd/Grenland i Skien i sist kamp. Stabæk har åtte poeng opp til sikker plass og det ser tungt ut for Stabæk å komme seg så høyt opp å berge plassen.

Fredrikstad for sin del er over streken. Fredrikstad vant sist kamp mot Sogndal og er nok fornøyd med den seieren der.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med UB. Tror kampen ender med enten 1-1 eller 1-2 seier til Fredrikstad.

Odd/Grenland – Molde

Odd/Grenland har hatt en litt stigende form, men tapte sist kamp på hjemmebane mot Stabæk, men mot Molde har de hatt en god statestikk på hjemmebane. Odd/Grenland har 6-5-0 mot Molde på hjemmebanen.

Molde har alltid slitt på Skagerak Arena, og Molde har aldri vunnet der i seriesammenheng. Molde er regjerende seriemester og slo Haugesund sist på hjemmebane med 1-0.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med UB. Tror fort det kan ende med 1-1 mellom Odd/Grenland og Molde men tror også Molde kan dra i land seieren og vinne kampen 1-2.

Brann – Rosenborg

Brann klarte bare uavgjort sist kamp mot Sandnes Ulf. Men forrige kamp vant Brann hele 4-1 mot Molde på Brann Stadion.

Rosenborg har to strake seire i Tippeligaen. Slo Stabæk før landslagspausen med 0-2, nå slo de Vålerenga 3-0. Brann venter i Bergen og der kommer det til å bli en tøff kamp.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med UB. Tror det ender med 2-2 eller 2-3 seier til Rosenborg.

Vålerenga – Hønefoss

Vålerenga fikk bank oppe på Lerkendal, og vil nok heve seg på hjemmebane mot Hønefoss.

Hønefoss har ikke vunnet siden slutten på Juli og har slitt i serien i det siste og har falt skikkelig på tabellen den siste tiden.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med H. Tror Vålerenga vinner kampen med 3-1 mot Hønefoss.

Share