Tippeligatips 22. Runde 2012

Strømsgodset – Aalesund

Strømsgodset har ikke imponert de siste fire kampene, og står med 0-3-1 på de siste fire kampene de har spilt i Tippeligaen.

Aalesund har vært gode de siste to og har to strake seire i Tippeligaen. Aalesund vant mot Fredrikstad borte 1-3 og vant hjemme mot Hønefoss, der stillingen ble tilslutt 2-0.

Mitt tips for kampen er at det ender med 2-2 eller 2-3 til Aalesund. Tror det ender med UB i kampen mellom Strømsgodset og Aalesund.

Molde – Haugesund

Molde hadde tre strake seire før de gikk på et stortap på bortebane i Bergen. Der Brann vant kampen med hele 4-1 mot Molde.

Haugesund har vært veldig ustabil over lang tid nå. Haugesund har ikke Nikola Djurdjic og er avhengig av at Alexander Søderlund må prestere på høyt nivå for Haugesund.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en H. Tror Molde går av med seieren og stillingen i kampen blir 3-1 til Molde.

Fredrikstad – Sogndal

Fredrikstad vant sist kamp borte mot Lillestrøm og har heng oppover på tabellen. Spørsmålet er vel om Fredrikstad kan ta to seire på rad.

Sogndal har hatt mange svake kamper i lang tid, med en gang må det jo løsne for Sogndal igjen, de har vært nærme veldig mange kamper. Men Sogndal har ikke vunnet en seriekamp siden 15. Juli.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med H. Fredrikstad vinner kampen 2-1 mot Sogndal.

Hønefoss – Viking

Hønefoss har 0-2-2 på de siste fire kampene i Tippeligaen. De imponerte i en lang periode i Tippeligaen, men nå har det gått mer andre veien.

Viking fikk sitt første tap siden de tapte mot Rosenborg i Stavanger. Tror nok Viking er revansjesugen etter tapet mot Tromsø på hjemmebane i sist runde.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med 1-1 eller 1-2 til Viking. Denne kampen ender med UB.

Odd/Grenland – Stabæk

Odd/Grenland har to strake seire i Tippeligaen, og ser ut til å har kommet seg i form. Odd/Grenland har heng oppover på tabellen og de står med to seire på 1-0 mot Brann og 0-1 mot Haugesund.

Stabæk har to strake tap, men står bare 10 poeng på 21 serierunder, og kommer nok til å ta turen ned til Adecco.

Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å ende med H. Odd/Grenland vinner 4-1 mot Stabæk.

Sandnes Ulf – Brann

Sandnes Ulf har en seier på de syv siste kampene de har spilt i Tippeligaen. Sandnes Ulf sin eneste seier var på hjemmebane mot Sogndal, der de vant kampen tilslutt med 3-1. Sist serierunde ble det herjet med av Vålerenga som knuste Sandnes Ulf med hele 4-0.

Brann har vært gode i lang periode, men tapte mot Odd/Grenland på bortebane. Men revansjerte seg med 4-1 seier mot fjorårets seriemester Molde.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en B. Brann kommer til å vinne kampen med 0-2 mot Sandnes Ulf.

Rosenborg – Vålerenga

Rosenborg er det laget som har spilt mest uavgjort i årets Tippeligasesong. Rosenborg har bare et serietap i årets sesong noe som er minst i årets sesong. Rosenborg fikk sist 1-1 på hjemmebane mot Viking. På bortebane i sist runde vant Rosenborg 2-0 mot Stabæk. To scoringer signert av Steffen Iversen.

Vålerenga hadde en dårlig start på sesongen, og nå er de på øvre halvdel av tabellen. Vant sist 4-0 mot Sandnes Ulf.

Mitt tips for denne kampen er en H. Tror Rosenborg hever seg enda mer og slår Vålerenga på hjemmebane. Tarik Elyounossi setter inn sitt første mål i Rosenborgtrøya. Kampen ender med 3-1 seier til Rosenborg.

Tromsø – Lillestrøm

Tromsø har kommet seg i det siste og står med tre strake seire i Tippeligaen, to av dem har vært på bortebane for Tromsø. Etter at Tromsø slo Strømsgodset 4-0 på Alfheim har de vunnet kampene i Tippeligaen, og vært gode.

Lillestrøm for sin del hadde mange kamper uten tap, men de har ikke vunnet siden starten av August. Lillestrøm tapte sist kamp på hjemmebane mot Fredrikstad.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med H. Tromsø vinner kampen mot Lillestrøm. Tromsø går av med en seier på 2-0 mot Lillestrøm.

Share