Tabelltips Eliteserien 2019 – 2. plass: Rosenborg

Rosenborg hadde en merkelig sesong i fjor som endte med seriegull og cupgull. Men det det ble mest snakk om i Trondheim og Rosenborg var at Kåre Ingebrigtsen fikk sparken som manager for Rosenborg. Rini Coolen måtte ta over som midlertidig trener og fikk med seg mye gode resultater, men Rosenborg mente resultatene var ikke gode nok i Europa og måten Rosenborg spilte var også ikke godt nok. Eirik Horneland er ny manager for Rosenborg foran denne sesongen og det kan bli interessant.

Treningskamper:

01.02.2019Rosenborg0-2Slavia Praha
04.02.2019Aarhus3-2Rosenborg
16.02.2019Sundsvall1 – 5Rosenborg
28.02.2019Ranheim TF1 – 0Rosenborg
10.03.2019Brann1 – 0Rosenborg
17.03.2019Rosenborg0 – 1Molde
25.03.2019IFK Norrköping0 – 3Rosenborg

Overganger:

INN:

Julian Faye Lund (tilbake fra Levanger etter lån)

Gustav Valsvik (Eintracht Braunschweig, Tyskland)

Gjermund Åsen (Tromsø)

David Akintola (lån fra Midtjylland, Danmark ut sesongen)

UT:

Olaus Skarsem (lån til Ranheim ut sesongen)

Erlend Dahl Reitan (lån til Bodø/Glimt ut sesongen)

Andreas Helmersen (lån til Odd ut sesongen)

Malte Amundsen (Vejle Boldklub, Danmark)

Mathias Vilhjalmsson (Vålerenga)

Fredrik Vinje (Ranheim)

Alex Gersbach (NAC Breda, Nederland)

Torbjørn Heggem (lån til Ranheim ut sesongen)

Issam Jebali (Al Wehda, Saudi-Arabia)

Jonathan Levi (lån til Elfsborg, Sverige ut sesongen)

Robert Williams (Stjørdals-Blink)

Julian Faye Lund (lån til Mjøndalen frem til sommeren)

Keeperplassen denne sesongen går til André Hansen. André Hansen er den beste keeperen i Eliteserien og han kommer til å spille de fleste kampene. Arild Østbø blir nok andrekeeper, mens Julian Faye Lund som er en talentfull keeper blir nok tredjekeeper.

Hedenstad kommer nok til å spille høyreback denne sesongen. Hovland og Reginiussen blir nok midtstopperne også denne sesongen, mens Valsvik blir er nummer tre i køen. Serbecic er også en viktig brikke i laget uansett om han kommer til å være fjerdevalg på midtstopperplassen. Birger Meling er soleklar venstreback foran denne sesongen.

Midtbanen består av Gjermund Åsen, Mike Jensen og Anders Trondsen. Endelig har Rosenborg fått tak i nok en trønder som er god nok til å spille på laget. Åsen var fantastisk i fjor for Tromsø, og kommer til å være en viktig spiller. Anders Konradsen og Marius Lundemo er også to spillere som kommer til å få bra med spilletid denne sesongen.

Angrepsrekken til Rosenborg er også imponerende foran denne sesongen, men spørsmålet er hvem skal spille hvor. Samuel Adegbenro, David Akintola og Pål André Helland er de tre beste kantspillerne til Rosenborg foran denne sesongen, så det kommer til å bli kriging om plassene. På spissplassen står det mellom Nicklas Bendtner, Alexander Søderlund og Erik Botheim. Tror fort at Alexander Søderlund kan få mye mer spilletid å være den fremste spissen for Rosenborg i år.

Rosenborg sin startellever: 4-3-3

Keeper: HANSEN

Forsvar: HEDENSTAD, HOVLAND, REGINIUSSEN, MELING

Midtbane: JENSEN, TRONDSEN, ÅSEN

Angrep: AKINTOLA, SØDERLUND, HELLAND

Vi tror at Rosenborg vil få en nedtur denne sesongen. Rosenborg kommer til å kjempe mot Molde om seriegullet, men vi tror at Rosenborg blir nummer 2 denne sesongen. Molde tar gullet foran Rosenborg i år. Rosenborg blir dermed nummer 2 i Eliteserien 2019.

Share