Swansea med sin niende seier på hjemmebane denne sesongen

Swansea gikk på et tap sist gang de møte Stoke, da tapte Swansea kampen 2-1. Swansea ligger som nummer åtte på tabellen. Swansea står med 3-1-2 på de siste seks seriekampene. Swansea er det åttende sterkeste hjemmelaget i Premier League. Stoke for sin del ligger plassen bak Swansea på en niendeplass på tabellen. Stoke ligger bare tre poeng bak Swansea på tabellen. Stoke har klart å tatt hele 20 poeng på bortebane denne sesongen. Stoke har samtidig ikke tapt på de siste tre kampene. Stoke står med 1-2-0 på de tre siste kampene i Premier League.

swanseaDet var få målsjanser i den første omgangen mellom Swansea og Stoke. Begge lag har hatt et skudd hver på mål. Men ingen scoringer i den første omgangen og dermed er det 0-0 til pause mellom Swansea og Stoke. Swansea og Stoke spilte en tett og jevn andre omgang, og Swansea fikk inn 1-0 scoringen etter 76 minutter da Jonjo Shelvey kommer til et innlegg som Jefferson Montero stanger i mål for Swansea. Marc Wilson pådrar seg sitt andre gule kort etter 84 minutter spill og Stoke må fullføre kampen med ti mann mot Swansea sine elleve. To minutter på overtid kommer punktumet i kampen. Ki Sung-Yueng sørget for 2-0 til Swansea.

Kampen endte med 2-0 seier til Swansea. Swansea ligger som nummer åtte på tabellen og har kun fire poeng opp til en syvendeplass i Premier League. Stoke faller en plass på tabellen og ligger dermed som nummer ti på tabellen, seks poeng bak Swansea som har åttendeplassen.

Share