Sunderland under streken

Stoke har vært inne i en fryktelig form, men har begynt å kommet seg tilbake igjen. De har klart å tatt poeng i de siste to kampene, der de i en av kampene har vunnet kampen. Stoke ligger som nummer ni på tabellen. Stoke er det åttende sterkeste hjemmelaget denne sesongen. Sunderland er i dårlig form og har kun vunnet en av de siste seks seriekampene i Premier League. Sunderland slipper inn mye mål, og scorer få fremover. Sunderland sliter langt nede på tabellen å ligger som nummer 16 på tabellen. Sunderland har kun vunnet to seriekamper på bortebane denne sesongen.

sunderlandSunderland får en kjempegod start på kampen mot Stoke der de går opp til en tidlig ledelse allerede etter to minutter spill. Connor Wickham er målscorer for Sunderland som leder 0-1. Stoke har vært best etter scoringen til Sunderland og etter 27 minutter spill kommer endelig scoringen til Stoke. Charlie Adam setter inn sitt femte seriemål for sesongen å det står 1-1 mellom Stoke og Sunderland. Stoke har vært det førende laget hele første omgangen og at det er 1-1 til pause skal Sunderland være glad for. Sunderland har vært litt bedre med i den andre omgangen mot Stoke og har hatt gode sjanser fremover på banen. Men det er fremdeles Stoke som styrer og det er nok Stoke som har mest lyst på tre poeng.

Kampen endte med 1-1 mellom Stoke og Sunderland. Stoke ligger som nummer ni på tabellen og har tre poeng opp til åttendeplassen som Swansea har for øyeblikket. Sunderland ligger som nummer 18 på tabellen etter et uavgjortresultat og ligger dermed under streken.

Share