Strømsgodset snytt for straffe på Lerkendal

Strømsgodset holdt på å rykke ut i Cupen, men snudde 0-2 til 3-2 i løpet av kampen og er derfor videre i cupen. Rosenborg hadde god kontroll i cupen, men de fikk ikke inn scoringene før langt ut i kampen. Rosenborg vant cupkampen med 4-0.

Rosenborg får en pang åpning på kampen da Lars Sætra sender ballen i eget mål, og gjør slik at Rosenborg tar ledelsen 1-0 etter 4 minutter spill. Ola Kamara setter inn 1-1 etter 44 minutter, rett før pause får Rosenborg straffe og setter inn 2-1 og det er Borek Dockal som tar å setter straffesparket i mål.

I den andre omgangen setter Ola Kamara først inn 2-2 etter 65 minutter og 2-3 etter 74 minutter. Rosenborg kommer inn i kampen igjen med 3-3 med Borek Dockal som setter inn sitt tredje mål i Tippeligaen denne sesongen. Helt på slutten av kampen blir Peter Kovacs og Strømsgodset snytt for straffe på Lerkendal da Stefan Strandberg takler Peter Kovacs og ikke er på ball.

Kampen ender med 3-3 mellom Rosenborg og Strømsgodset. Strømsgodset leder nå Tippeligaen igjen. Rosenborg er 6 poeng bak Molde som er nummer 2 i Tippeligaen, og er 7 poeng bak Strømsgodset som er serieledere i Tippeligaen.

Share